Συμπολιτεία: Η πόλη έχει ανίκανο και αναξιόπιστο δήμαρχο
Κοινωνία

Συμπολιτεία: Η πόλη έχει ανίκανο και αναξιόπιστο δήμαρχο

Με σκληρή γλώσσα η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αντιπαράθεση των εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης και της διοίκησης του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη σχετικά με το επίδομα των 176 ευρώ.

Η Συμπολιτεία, στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «η πόλη έχει ανίκανο και αναξιόπιστο δήμαρχο, που μετέρχεται διαρκώς ψέματα για να κρατά την καρέκλα του», ενώ καλεί όλους τους πολίτες ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους και να θέσουν το συντομότερο τέρμα στη «σημερινή φαύλη διοίκηση του Δήμου».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Η πόλη έχει ανίκανο και αναξιόπιστο δήμαρχο, που μετέρχεται διαρκώς ψέματα για να κρατά την καρέκλα του

Εμείς τον έχουμε καταλάβει, πλέον τον κατάλαβαν και οι εργαζόμενοι, απομένει να τον καταλάβουν και όλοι εκείνοι τους οποίους συνεχίζει να κοροϊδεύει

Τα εκφυλιστικά φαινόμενα που εκδηλώνονται στον Δήμο μας από χθες, Τρίτη 13 Ιουνίου, δεν έχουν προηγούμενο.

Το δημαρχείο τελεί υπό κατάληψη από τους εργαζομένους του Δήμου, ο κ. Στεργίου έχει γίνει λαγός, είναι άφαντος και αδύναμος ν’ αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο τους εργαζομένους, σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. 

Τα όσα πρωτοφανή διαδραματίζονται το τελευταίο 24ωρο αναδεικνύουν περίτρανα δύο πράγματα: Την αναξιοπιστία και την ανικανότητα της σημερινής δημοτικής Αρχής

Οι εργαζόμενοι του Δήμου, πλέον, έζησαν από πρώτο χέρι και πολύ άμεσα την απόλυτη κοροϊδία του κ. Στεργίου.  Έζησαν τον απίστευτο εμπαιγμό και τα ψέματα που με μεγάλη ευκολία μεταχειρίζεται.

Επίσης η ανικανότητά του είναι πλέον εμφανέστατη. Εκδηλώνεται σε κάθε θέμα του Δήμου και ο ίδιος προσπαθεί να την καλύψει με «φαραωνικά» και «ναρκισιστικά» δελτία Τύπου, λες κι απευθύνεται σε ιθαγενείς. Οι απίστευτες κουτοπονηριές του και οι διοικητικές ανοησίες που κάνει, για να μην καταβάλλει σε εργαζομένους το επίδομα που το δικαστήριο τους επιδίκασε από το 2012!, δεν έχουν προηγούμενο. Επίδομα που τους είχε υποσχεθεί ότι θα τους το καταβάλλει σε τρεις δόσεις και τώρα θυμήθηκε, μετά από τόσο καιρό και τότες υποσχέσεις, να κάνει αίτηση αναίρεσης της απόφασης.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θεωρεί ηθική κατάντια για την πόλη και την ιστορία της την παρουσία του κ. Στεργίου στον δημαρχιακό θώκο.

Πλέον κανείς, ούτε οι εργαζόμενοι, δεν έχει δικαιολογία να λέει «δεν ήξερα» ή εξαπατήθηκα.  Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους να τερματίσουν το συντομότερο τη σημερινή φαύλη διοίκηση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet