Συμπολιτεία: Και με τη «βούλα» του ΥΠΕΚΑ εκτός σχεδίου η περιοχή του γηπέδου Ν. Πεντέλης
Αθλητισμός

Συμπολιτεία: Και με τη «βούλα» του ΥΠΕΚΑ εκτός σχεδίου η περιοχή του γηπέδου Ν. Πεντέλης

Το γραφείο Τύπου της Συμπολιτείας επισημαίνει, σε ανακοίνωσή του, ότι επιβεβαιώθηκε η θέση της στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης σχετικά με το άστοχο της επιλογής της διοίκησης του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη να δρομολογήσει την τροποποίηση σχεδίου προκειμένου να προχωρήσει στην κατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδο Ν. Πεντέλης.

Όπως αναφέρει η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, το υπουργείο Περιβάλλοντος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του πρώην δημάρχου Ν. Πεντέλης Κώστα Κοσοβίτσα, επιβεβαιώνει ότι ο χώρος όπου η διοίκηση του Δήμου προωθεί την τροποποίηση σχεδίου βρίσκεται εκτός σχεδίου…

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Είχαμε προειδοποιήσει τη δημοτική Αρχή ότι ο δρόμος που ακολουθεί για το γήπεδο της Νέας Πεντέλης είναι λάθος – Έγγραφο του υπουργείου Περιβάλλοντος μας επιβεβαιώνει.
Καλούμε τον κ. Στεργίου ν’ αλλάξει αμέσως τακτική, αν πραγματικά θέλει να γίνει ο χλοοτάπητας στο γήπεδο

Στο θέμα του γηπέδου της Νέας Πεντέλης, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, με ανακοινώσεις της, αλλά και με την τοποθέτησή της στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε προειδοποιήσει τη δημοτική Αρχή ότι ο δρόμος που ακολουθεί είναι ανόητος και θα οδηγήσει σε αδιέξοδο και καθυστερήσεις.

Ο κ. Στεργίου δεν γνωρίζει τα στοιχειώδη, διότι αν τα γνώριζε, δεν θα δρομολογούσε τροποποίηση σχεδίου σε έναν χώρο που είναι εκτός σχεδίου!

Αυτό το απολύτως προφανές σε πρωτοετή φοιτητή μηχανικό, με έγγραφό του στις 24/10/2017 το υπουργείο Περιβάλλοντος το επισημαίνει, σε απάντησή σχετικού ερωτήματος του πρώην δημάρχου Νέας Πεντέλης Κώστα Κοσοβίτσα.

Πλέον καλούμε τον κ. Στεργίου να δρομολογήσει την ορθή διαδικασία που του επισημάναμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαδικασία που προβλέπεται από τη δασική νομοθεσία και μπορεί με ασφάλεια να οδηγήσει στην κατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου της Νέας Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet