ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: “Διερεύνηση-απόδοση ευθυνών για το λούνα παρκ”
Κοινωνία

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: “Διερεύνηση-απόδοση ευθυνών για το λούνα παρκ”

Ο δημοτικός συνδυασμός ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση προχωρεί “στην έναρξη διαδικασίας διερεύνησης και απόδοσης ευθυνών για το λούνα παρκ στην Πεντέλη στον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη». Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, με σημαντική καθυστέρηση και παρά το γεγονός ότι ήταν εδώ και πολύ καιρό ενήμερη σχετικά, προχώρησε με το υπ΄ αριθμόν πρωτοκόλλου 25289/20060 (19-5-2014) έγγραφό της, που εκδόθηκε κατόπιν της καταγγελίας των Μανώλη Γραφάκου, Αντώνη Φειδοπιάστη και Λεωνίδα Λάζου και το οποίο απευθύνεται στον δήμαρχο Πεντέλης κ. Στεργίου, στην έναρξη της διαδικασίας διερεύνησης και απόδοσης ευθυνών για το Λούνα Παρκ της Πεντέλης, ακριβώς όπως έπραξε και στη αντίστοιχη περίπτωση στο Ελληνικό.

Συγκεκριμένα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο έγγραφό της ζητά εξηγήσεις γιατί στον συγκεκριμένο χώρο η επιχείρηση λειτουργούσε παράνομα με άδεια παιδότοπου, χωρίς να πληροί τους όρους αδειοδότησης ως Λούνα Παρκ, ενώ παράλληλα για την περίπτωση της μη ύπαρξης αδείας ζητά εξηγήσεις για την παράνομη λειτουργία της επιχείρησης και μετά το άτυχο συμβάν του Ελληνικού, έως και τις 29/4/2014.

Είναι βέβαιο ότι με το έγγραφο αυτό ξεκινάει η διαδικασία που θα οδηγήσει τον κ. Στεργίου ενώπιον των ευθυνών του για τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Λυπούμαστε διότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση τήρησε μέχρι σήμερα δύο μέτρα και δύο σταθμά για μικροκομματικούς λόγους, παρά το γεγονός ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο κ. Στεργίου έχει ήδη παραπεμφθεί στηΔδικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος και απιστία περί την υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση και ήδη διενεργείται προανάκριση.

Από το Γραφείο Τύπου της Συμπολιτείας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet