Συνάντηση δημάρχου με τους εθελοντές καθηγητές της ενισχυτικής διδασκαλίας
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου με τους εθελοντές καθηγητές της ενισχυτικής διδασκαλίας

Η πρώτη συνάντηση του δημάρχου Πεντέλης με τους εθελοντές καθηγητές του προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας του Δήμου Πεντέλης για το σχολικό έτος 2015-2016 πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου 2015.

Στη συνάντηση, εκτός από τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, παρευρέθηκαν η αρμόδια θεματική αντιδήμαρχος, ο αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων, οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Δ.Κ. Μελισσίων και Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Πεντέλης και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Παραβρέθηκαν επίσης και οι εθελοντές καθηγητές: Γραικός Χαρίτων, Βορρέας Γιώργος, Σαρίγγελη Μαρία, Γούλα Σπυριδούλα, Θανάσογλου Ιορδάνης, Συμβώνη Ιωάννα, Ζούρου Ελένη, Πενελη Εφταλία.

Ο δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους καθηγητές και τόνισε τη σημασία  της προσφοράς τους προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους, λέγοντας ότι «η πόλη θα πρέπει να είναι υπερήφανη και ευγνώμων για τους καθηγητές που με ανιδιοτέλεια και σεβασμό προσφέρουν εθελοντικά το πολύτιμο αγαθό της μάθησης».

Ο Δήμος Πεντέλης έχοντας σαν κύριο στόχο την ενίσχυση και την αναβάθμιση του συγκεκριμένου προγράμματος ώστε να ωφεληθούν όσον το δυνατόν περισσότερες οικογένειες, πρόκειται να υλοποιήσει το πρόγραμμα στο Γυμνάσιο Πεντέλης για τις Δημοτικές Κοινότητες Πεντέλης και Νέας Πεντέλης και στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων για τη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους εθελοντές καθηγητές που επιθυμούν να διδάξουν, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Πεντέλης στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2050084-72-79.

Επίσης όσοι μαθητές επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους στο παραπάνω αρμόδιο τμήμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet