Συνάντηση Δ. Στεργίου με τον πρ. αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου G. Pittella
Κοινωνία

Συνάντηση Δ. Στεργίου με τον πρ. αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου G. Pittella

Σε συνάντηση – συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με θέμα τα ευρωπαϊκά θέματα με τον Ιταλό πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο, Gianni Pittella, παρευρέθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εφημερίδας «New Europe» στην Ελλάδα, που εκδίδεται στις Βρυξέλλες, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ο δήμαρχος Πεντέλης παρέστη έπειτα από πρόσκληση του εκδότη, Βασίλειου Κορωνάκη.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του πρώην αντιπρόεδρου του Ευρωκοινοβουλίου με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου και σε συνέχεια της ανάδειξής του ως επίτιμου δημότη της Αθήνας από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, σε ειδική τελετή στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο ιδιοκτήτης του καναλιού Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο καθηγητής Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Μέργος, και άλλες προσωπικότητες.

Ο δήμαρχος Πεντέλης στη συζήτηση που διεξήχθη ανέπτυξε τα σοβαρά περιβαλλοντικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο Πεντέλης και το Πεντελικό ευρύτερα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet