Συνάντηση με τον διοικητή του “Σισμανογλείου”
Κοινωνία

Συνάντηση με τον διοικητή του “Σισμανογλείου”

Με τον διοικητή του “Σισμανογλείου” Νοσοκομείου Ηλία Καυκά συναντήθηκαν πρόσφατα ο επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Μελίσσια-Νέα Πεντέλη-Πεντέλη Μανώλης Γραφάκος, μαζί με τα στελέχη του συνδυασμού Γιώργο Καρβουνάκη, Κώστα Καλλιανιώτη, Βλάσση Σιώμο, Ελένη Πολίτη, Δημήτρη Σταυρόπουλο και Ταξιάρχη ΜπατζάκηΗ συνάντηση έγινε στο πλαίσιο επαφών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με παράγοντες του χώρου των νοσοκομείων της περιοχής, ώστε να έχει άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για τις εξελίξεις και την προοπτική τους.

Τα στελέχη του δημοτικού συνδυασμού τόνισαν την πάγια θέση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας να λειτουργεί αποτελεσματικά το Νοσοκομείο “Αμαλία Φλέμιγκ” στα Μελίσσια ως Γενικό Νοσοκομείο εντός κύκλου εφημεριών και να παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πολίτες. Ζήτησαν, επίσης, από τον διοικητή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να ενισχύσει το “Αμαλία Φλέμιγκ” με προσωπικό, ώστε σύντομα να μπορέσει να επιτελέσει αποτελεσματικότερα τον ρόλο του.

Ο διοικητής του “Σισμανογλείου” Ηλίας Καυκάς σημείωσε ότι η θέση της διοίκησης του Νοσοκομείου είναι ταυτόσημη με αυτή της τοπικής κοινωνίας, δηλαδή αυτό να ενισχυθεί ως Γενικό Νοσοκομείο εντός κύκλου εφημεριών και παράλληλα να ενδυναμωθεί τόσο με μονάδα αποκατάστασης, όσο και με νέο ειδικό σκοπό, που τώρα μελετάται.

Ακόμη σημείωσε ότι το Νοσοκομείο σταδιακά βελτιώνει τη λειτουργία του και σήμερα λειτουργούν ικανοποιητικά οι βασικές κλινικές του (Παθολογική, Χειρουργική, Καρδιολογική, Ορθοπεδική), ενώ στόχος της διοίκησης του “Σισμανογλείου” είναι να ενισχυθούν και τα εργαστήρια του Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρεται από τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, οι επαφές των στελεχών του συνδυασμού για τα ζητήματα λειτουργίας των δημοσιών νοσοκομείων της περιοχής θα συνεχιστούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet