Συνάντηση τοπικών Συλλόγων με δημοτική αρχή Πεντέλης για ΣΜΑ
Κοινωνία

Συνάντηση τοπικών Συλλόγων με δημοτική αρχή Πεντέλης για ΣΜΑ

Πραγματοποιήθηκε στις 8/2/2021 συνάντηση στο δημαρχείο Πεντέλης με θέμα τον πρόσφατα χωροθετηθέντα, με νόμο, Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) δίπλα στο Κοιμητήριο Μελισσίων, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου.

Από πλευράς του Δήμου συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Εξυπηρέτησης Πολιτών κ. Κοσμοπούλου Αναστασία και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα θέματα των Παιδικών Σταθμών, κ. Τσουχνικάς Ηλίας, ενώ από πλευράς Συλλόγων συμμετείχαν αντιπρόσωποι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεντέλης «Η Πεντέλη μας»  και του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «ενδεικτικό της απαξίωσης των αιτιάσεων των Συλλόγων, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, και της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζεται η λειτουργία του ΣΜΑ από τη διοίκηση, είναι ότι δεν παρέστη στη συνάντηση κανένας από τους αρμόδιους αντιδημάρχους (Καθαριότητας,  Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος και Τεχνικών Υπηρεσιών)».

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου, «οι εκπρόσωποι του Δήμου αναλώθηκαν σε επιχειρήματα του διαχρονικού διαπαραταξιακού διαλόγου, πιστώνοντας την επιτυχία της νομοθέτησης στον αρμόδιο γραμματέα του ΥΠΕΝ, κ. Γραφάκο, χωρίς να παρουσιάσουν κανένα σχέδιο υλοποίησης ενός τόσο ευαίσθητου περιβαλλοντικά έργου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet