Συνάντηση του Λ. Κοντουλάκου με τον Μπ. Καραθάνο για την επαναλειτουργία της πτέρυγας Μπόμπολα
Κοινωνία

Συνάντηση του Λ. Κοντουλάκου με τον Μπ. Καραθάνο για την επαναλειτουργία της πτέρυγας Μπόμπολα

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Μπροστά Μαζί Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη Λευτέρης Κοντουλάκος, μαζί με τον πρώην διοικητή του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» Απόστολο Σιαμπάνη, επισκέφτηκαν τον ειδικό σύμβουλο του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία Μπάμπη Καραθάνο.

Μετά την ανακοίνωση ότι το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» γίνεται πάλι μόνο για ασθενείς Covid-19 καθώς και μέρος των κλινών του «Σισμανογλείου» Νοσοκομείου, του ανέλυσαν την επιτακτική ανάγκη της επαναλειτουργίας της πτέρυγας Μπόμπολα ως πτέρυγα αμιγώς covid, με τη δυνατότητα 80 κλινών, όπως ήταν η υπόδειξη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας(Ε.Ο.Δ.Υ.) με έγγραφό του στις 28/2/20.

Τα κρούσματα covid καθημερινά αυξάνονται και σήμερα παρά ποτέ είναι η κατάλληλη ώρα να προετοιμάσει το υπουργείο Υγείας την πτέρυγα, ώστε τον Οκτώβριο που θα μπαίνουμε στην χειμερινή περίοδο η χώρα μας και ειδικότερα ο Βόρειος Τομέας να διαθέτει μία εξειδικευμένη πτέρυγα για να αντιμετωπίσει έγκαιρα μία νέα έξαρση της πανδημίας, χωρίς να παρεμποδίζεται η λειτουργία των δύο μεγάλων και εξαιρετικής λειτουργίας νοσοκομείων της πόλης μας.

Όπως αναφέρει η παράταξη, η συζήτηση με τον κ. Καραθάνο διεξήχθη σε θερμό κλίμα και έδειξε την επιθυμία να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ο ρόλος μας ως συνδυασμός είναι να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της πόλης μας και να μην σταματάμε μέχρι να δοθεί η λύση τους», σημειώνει η παράταξη Μπροστά Μαζί.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet