Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης με τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ
Κοινωνία

Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης με τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκο Τράκα είχε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης στο αμαξοστάσιο της πόλης, με θέμα συζήτησης τα ζητήματα των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης αναφέρει σχετικά:

«Σε συνέχεια της από 20/9/2022 ανακοίνωσης του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης αναφορικά με την κακή κατάσταση των οχημάτων του Δήμου μας, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τράκας και κλιμάκιο της Ομοσπονδίας επισκέφθηκαν το αμαξοστάσιο του Δήμου μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων στην καθαριότητα. Υποστελέχωση υπηρεσιών, μη χορήγηση Μέσω Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ), ελλιπής τήρηση όλων των μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων , κακή κατάσταση οχημάτων κ.ά.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ δήλωσε ότι η Ομοσπονδία είναι πάντα στο πλευρό μας και στηρίζει κάθε νόμιμη διεκδίκησή μας.

Το Σωματείο Εργαζομένων με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 19244/11-10-2022 αίτηση, ζήτησε άμεση συνάντηση (εντός πέντε ημερών) με τη δημοτική αρχή, προκειμένου να μας ενημερώσουν για τις λύσεις που διατίθενται να βρουν στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την υπηρεσία καθαριότητας.

Φέτος πανελλαδικά έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα στον τομέα καθαριότητας. Είναι η ώρα ο καθένας να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Πριν να είναι αργά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet