Συνεχίζονται στον Δήμο Πεντέλης οι παρεμβάσεις στην καθημερινότητα των πολιτών
Κοινωνία

Συνεχίζονται στον Δήμο Πεντέλης οι παρεμβάσεις στην καθημερινότητα των πολιτών

Ο αγώνας βελτίωσης της καθημερινότητας από τη δημοτική αρχή σε όλα τα επίπεδα της υπηρεσίας Καθαριότητας, Υποδομών και Πρασίνου δεν σταματά, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Πρασίνου και Υποδομών Δήμου Πεντέλης, Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Ειδικότερα, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «η αποκατάσταση των στάσεων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς συνεχίζεται αδιάκοπα με το μεγαλύτερο μέρος τους να έχουν αποκατασταθεί και το αποτέλεσμα να είναι ορατό στο σύνολο της πόλης. Άλλο ένα έργο αναβάθμισης της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου μας. Μοναδικός μας σκοπός ένας Δήμος καθαρός, τακτοποιημένος, με υψηλούς ρυθμούς ανακύκλωσης. Συνεχίζουμε δυνατά με σκοπό πάντα το αποτελεσματικότερο για τους συνδημότες μας».

Επιπροσθέτως, ο κ. Ηλιόπουλος σημειώνει ότι οι απομακρύνσεις χρόνια εγκαταλλελειμένων οχημάτων στον Δήμο Πεντέλης ξεκίνησαν.

«Άλλο ένα πάγιο πρόβλημα που ταλανίζει την καθημερινότητα του Δήμου μας μπαίνει σε ροή επίλυσης. Κρατάμε τον Δήμο Πεντέλης καθαρό, τακτοποιημένο και οργανωμένο μαζί», καταλήγει ο αντιδήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet