Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης – Η δέσμευση της Μ. Γκάγκα στη δήμαρχο Δ. Κεχαγιά για τις εφημερίες
Κοινωνία

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης – Η δέσμευση της Μ. Γκάγκα στη δήμαρχο Δ. Κεχαγιά για τις εφημερίες

Μετά από τις επικοινωνίες στις οποίες προέβη η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου σύσκεψη για το θέμα που έχει προκύψει με την απόφαση του υπουργείου Υγείας για την αναστολή της καθημερινής εφημερίας του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να διατηρηθούν οι εφημερίες του Νοσοκομείου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, ο διοικητής του Νοσοκομείου, Ηλίας Δαλαΐνας και η αναπληρώτρια διοικήτρια Τούλα Κατοίκου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης η δήμαρχος Πεντέλης ενημέρωσε τους παρισταμένους για τη σημασία που έχει το Νοσοκομείο για την πόλη, αλλά και για τον Βόρειο Τομέα της Αττικής γενικότερα και τεκμηρίωσε τους λόγους για τους οποίους η απόφαση αυτή είναι άστοχη και πρέπει να ανακληθεί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Από πλευράς αναπληρωτή υπουργού υπήρξε η δέσμευση να επανεξετασθεί το ζήτημα των εφημεριών του Νοσοκομείου και της επαναφοράς στην προηγούμενη κατάσταση αυτών μετά από έναν μήνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet