Σύσταση επιτροπής για τις αντικειμενικές αξίες προτείνει η Συμπολιτεία
Κοινωνία

Σύσταση επιτροπής για τις αντικειμενικές αξίες προτείνει η Συμπολιτεία

Να συσταθεί επιτροπή του Δήμου Πεντέλης η οποία θα μελετήσει και θα προτείνει στην πολιτεία το ποσοστό μείωσης των αντικειμενικών αξιών ζητεί η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία με επιστολή της προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Με πρωτοβουλία της, η Συμπολιτεία βάζει θέμα μείωσης αντικειμενικών αξιών ακινήτων στον Δήμο Πεντέλης

Η Συμπολιτεία ανέλαβε πρωτοβουλία που αφορά τη μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.

Με επιστολή του Μανώλη Γραφάκου προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητάμε τη σύσταση επιτροπής του Δήμου που θα μελετήσει και θα προτείνει στην πολιτεία το ποσοστό μείωσης των αντικειμενικών αξιών.

Παράλληλα ομάδα στελεχών της Συμπολιτείας ήδη επεξεργάζεται το θέμα που αποτελεί αυτονόητη πλέον ενέργεια και θα εξασφαλίσει ένα δίκαιο και απαραίτητο εξορθολογισμό των αντικειμενικών αξιών με το επίπεδο των τιμών της αγοράς.

Επίσης μία μείωση στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων θα ανακουφίσει τους πολίτες από ένα επιπλέον βάρος που μέχρι σήμερα επωμίζονται.

Με επιστολή των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητάμε τη σύσταση επιτροπής του Δήμου, που θα μελετήσει και θα προτείνει στην πολιτεία το ποσοστό μείωσης των αντικειμενικών αξιών.

Δείτε την Επιστολή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet