Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην Πεντέλη λόγω έργων εγκατάστασης οπτικών ινών
Κοινωνία

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην Πεντέλη λόγω έργων εγκατάστασης οπτικών ινών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Δήμο Πεντέλης από τις 20 έως και τις 25 Νοεμβρίου 2019, από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών.

Οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε μέγιστο μήκος 2μ. από το άκρο του οδοστρώματος, θα αφορούν στα εξής οδικά τμήματα:

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, μεταξύ των οδών Πετροπούλου και Πρώτων Εποικιστών Μελισσιωτών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρούσι.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Σερίφου έως 50μ. πριν την οδό Τραπεζούντος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βριλήσσια.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, μεταξύ των οδών Δουκίσσης Πλακεντίας και Δεληγιάννη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βριλήσσια.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Δημοκρατίας, μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Ηρώου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρούσι.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Δημοκρατίας, μεταξύ των οδών Νικολάου Λιοδήμου και Σερίφου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βριλήσσια.
  • Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στο τμήμα της Λ. Δημοκρατίας, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ηρώου.
  • Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στο τμήμα της Λ. Δημοκρατίας, από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Λιοδήμου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σερίφου.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet