Τα μέτρα πυροπροστασίας συζητήθηκαν σε συνεδρίαση της Π.Π. Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Τα μέτρα πυροπροστασίας συζητήθηκαν σε συνεδρίαση της Π.Π. Δήμου Πεντέλης

Διεξήχθη, έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου στα Μελίσσια, η τρίτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, επ ευκαιρίας της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Β. Σιώμος, οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι των Δημοτικών Κοινοτήτων, Πεντέλης, Μ. Κολιός, και Νέας Πεντέλης, Ε. Κιτσούλης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης, Ε. Μιχελακάκης, οι διοικητές του 9ου και 12ου Πυροσβεστικών Σταθμών, Α. Ράπανος και Ι. Κώστας, αντίστοιχα, η διοικητής του Α.Τ. Μελισσίων, Α. Δούκα, εκπρόσωπος της Τροχαίας Κηφισιάς, υπαστυνόμος Κ. Παμλίδης, εκπρόσωποι του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης, ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ», Ι. Μιχαλακούκος, ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, Ε. Τριγώνης, εκπρόσωπος του Αναρρωτηρίου Πεντέλης, Ν. Τουμπαράκης και ο προϊστάμενος Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης, Ι. Ξανθάκος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα μέτρα υλοποίησης της πρόληψης Πυροπροστασίας – Πυρασφάλειας από τον Δήμο και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς κατά τη φετινή πυροσβεστική περίοδο και δόθηκαν από τον δήμαρχο οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Ρυθμίστηκαν, επίσης, θέματα συνεργασίας με τους λοιπούς εμπλεκομένους φορείς.

Παράλληλα, προγραμματίστηκε εθελοντική δράση καθαρισμού του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» (Πτέρυγα Τσαγκάρη) για το Σάββατο 20 Μαΐου 2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet