Τηλεφωνικές απάτες κατά ηλικιωμένων ατόμων στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Τηλεφωνικές απάτες κατά ηλικιωμένων ατόμων στον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης προειδοποιεί τους πολίτες για κρούσματα τηλεφωνικής απάτης αγνώστων, οι οποίοι τηλεφωνούν σε ηλικιωμένους κυρίως πολίτες και, ισχυριζόμενοι ότι εκπροσωπούν τον Δήμο, δηλώνουν πρόθυμοι να προμηθεύσουν φάρμακα, φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Δήμος Πεντέλης καθιστά σαφές ότι καμία υπηρεσία του Δήμου δεν τηλεφωνεί στους πολίτες προκειμένου να τους προμηθεύσει είδη πρώτης ανάγκης. Η υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Πεντέλης λειτουργεί καθημερινά από 08:00 έως 20:00 και εξυπηρετεί τους δημότες που έχουν ανάγκη, μετά από αίτημα των ίδιων των ενδιαφερομένων προς τον Δήμο στον τηλ. αριθμό 210 8032772.

Επίσης, ο Δήμος Πεντέλης καλεί τους δημότες να μην ανοίγουν την πόρτα τους σε άγνωστα άτομα και να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε όσους επιχειρούν, με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα, να εισέλθουν στην οικία τους, να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι ζητούν χρηματικά ποσά, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού-φιλικού προσώπου, να μην ενδίδουν σε προτροπές για συνάντηση και σε κάθε τέτοια περίπτωση να ειδοποιούν την Αστυνομία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet