Την Ήπειρο επισκέφθηκε το Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων
Κοινωνία

Την Ήπειρο επισκέφθηκε το Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων

Εκδρομή στην Άρτα και τα Τζουμέρκα πραγματοποίησε το Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης με τις λεπτομέρειες της εκδρομής.

Το Γ΄ ΚΑΠΗ  Μελισσίων με υπεύθυνη την κ. Εύη Ευαγγελίου πραγματοποίησε την τριήμερη εκδρομή της Πρωτομαγιάς με μεγάλη επιτυχία. 

Η εκδρομή ξεκίνησε στις 8:00 το πρωί της πρωτομαγιάς όπου η κ. Ευαγγελίου μοίρασε σε όλα τα μέλη από ένα τριαντάφυλλο.

Μετά από μια μαγευτική διαδρομή με ενδιάμεσες στάσεις φτάσαμε στο θαυμάσιο ξενοδοχείο «Άρτα Palace’» όπου ξεκουραστήκαμε στα άνετα δωμάτια. Το βράδυ επισκεφτήκαμε την πόλη της Άρτας.

Τη δεύτερη μέρα μετά από ένα απολαυστικό πρωινό ξεκινήσαμε για τη μοναδική διαδρομή στα Τζουμέρκα στη Νότια Πίνδο.

Η διαδρομή παρά τις στροφές ήταν πανέμορφη με τη φύση να οργιάζει με άφθονη βλάστηση, τεράστια πλατάνια και καθώς ανεβαίναμε πανέμορφα έλατα γέμιζαν τα μάτια και τις αισθήσεις μας. Επισκεφτήκαμε τα χωριά Βουλγαρέλι Άγναντα, Πράμαντα όλα γραφικά περιποιημένα με άφθονα νερά και πηγές. Στην επιστροφή είδαμε το γκρεμισμένο γεφύρι στην Πέτα και επισκεφθήκαμε το φημισμένο γεφύρι της Άρτας.

Το βράδυ στο ξενοδοχείο ακολούθησε τρελό γλέντι τραγούδι και χορός.

Την επομένη στον δρόμο της επιστροφής επισκεφτήκαμε την πανέμορφη Πάργα και κατόπιν με ενδιάμεσες στάσεις φθάσαμε αργά το βράδυ στην πόλη μας στα Μελίσσια. Όλα τα μέλη μας έμειναν πολύ ευχαριστημένα.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπεύθυνη του Γ΄ ΚΑΠΗ κ. Εύη Ευαγγελίου για την άρτια οργάνωση και την τυπική διαδικασία την οποία τήρησε και η οποία επί τρεις μέρες έδωσε τον καλύτερο εαυτό της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον στρατηγό κ. Χρήστο Τόιλο για την κατατοπιστική και λεπτομερή ενημέρωση για όλα τα μέρη που επισκεφθήκαμε.

Η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης

Αγνή Ζώη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet