Πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους «Λαλητάδες»
Κοινωνία

Πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους «Λαλητάδες»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Λαλητάδες» Βορείων Προαστίων την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, παρουσία του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του δήλωσε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «Ο Σύλλογος σας είναι ένας Σύλλογος που κουβαλάει και στηρίζει ρίζες. Είμαι εδώ σήμερα για να σας δώσω δύναμη να συνεχίσετε να το κάνετε με στόχο αυτές οι ρίζες να περάσουν απ΄ τη γενιά τη δικιά μας στη γενιά της ελπίδας, που είναι οι νέοι μας. Σ΄ αυτή την ελπίδα, τους νέους μας, θα κόψω το κομμάτι και θα σας ευχηθώ καλή δύναμη».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δήμου Πεντέλης, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών – Γραφείων Μελετών Γιώργος Κάζος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άγγελος Παλαιοδήμος – πρόεδρος Ν.Π. Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Καίτη Μασμανίδου και Τίτσα Κυβέλου, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου της Δ.Κ. Μελισσίων Κική Μπάρα, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ Αγνή Ζώη,  η κ. Αννούσα Βενιέρη και ο υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Τόιλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet