Την πίτα του έκοψε ο Εξωραϊστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Πεντέλης
Κοινωνία

Την πίτα του έκοψε ο Εξωραϊστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Πεντέλης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου ο Εξωραϊστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Πεντέλης.

Στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους επισήμανε ότι «Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι ανάγκη όλοι εμείς οι αυτοδιοικητικοί να λειτουργήσουμε με ένα πνεύμα τέτοιο που να κρατά την ταυτότητά των πόλεών μας.

Η Πεντέλη έχει για την Ελλάδα μία πολύ ιδιαίτερη ταυτότητα, είναι η ταυτότητα που την καθιστά στολίδι αυτοδιοικητικό, αφού μέσα από τα σπλάχνα της ξεπήδησε ο Παρθενώνας.

Ο ρόλος των Συλλόγων είναι σήμερα να κρατήσουν την κοινωνική συνοχή σε όλα τα επίπεδα, σε επίπεδο πολιτιστικό, ανθρωπιστικό, λειτουργικό, κοινωνικό.

Θεωρώ πως το έργο που προσφέρει ο Σύλλογός σας το έχει ανάγκη ο τόπος μας, θεωρώ ότι υπάρχει μία άξια διοίκηση με τον διαχρονικά καταξιωμένο στο θέμα πρόεδρο Βασίλη Δουκάκο και θέλω να πιστεύω πως με τέτοιο πνεύμα μόνο καλά έχει να πάρει ο τόπος και ο Πεντελιώτης».

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο αντιδήμαρχος Πεντέλης Ιωάννης Ζώης, ο αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μιχαλέλης και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ. Πεντέλης Γιάννης Ζούνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet