Την πίτα του έκοψε το Δίκτυο Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Δράσης στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Την πίτα του έκοψε το Δίκτυο Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Δράσης στον Δήμο Πεντέλης

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των φορέων του Δικτύου Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Δράσης, Πνευματική Πολιτιστική και Κοινωνική Κίνηση Βορείων Προαστίων (ΠΠΚΚΒΠ), Σύνδεσμος Φιλίας Εθνών (ΣΦΕ), Ένωση Μικρασιατών Μελισσίων Δήμου Πεντέλης.

Στην εκδήλωση παρέστη και το τέταρτο μέλος του δικτύου Αθλητική Νεανική Ακαδημία «Άθλος» με τη γενική γραμματέα Κάλλια Παπαδοπούλου, το οποίο, λόγω της στενότητας του χώρου του Πολιτιστικού Κέντρου, έκοψε την προηγούμενη μέρα την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην έδρα του συλλόγου.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Θωμάς Γκουντής, δάσκαλος κλασικού χορού και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Εθνών,
ο οποίος τόνισε την εξαιρετική δουλειά Παιδείας και Πολιτισμού που διενεργείται στον φορέα.

Η πρόεδρος της Πνευματικής Κίνησης, Βιβή Μπάγιου, καλωσόρισε τους παριστάμενους, ευχαρίστησε μαθητές, γονείς και δασκάλους, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα επίτιμα μέλη και τους φίλους των φορέων, τονίζοντας την επί τέταρτη δεκαετία ενεργούς εθελοντικής προσφοράς και παρουσίας του σωματείου στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνον και παρότρυνε τα μέλη να συνεχίζουν να αγκαλιάζουν τον σύλλογο. Ευχαρίστησε, επίσης, τους χορηγούς για την ευγενική χορηγία τους και τόνισε τη διαρκή αρωγή τους στις εκδηλώσεις του φορέα.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Εθνών, Ευαγγελία Βλυσίδου-Λεονταρίδου, καλωσόρισε τους παριστάμενους και ευχήθηκε Υγεία, Αγάπη και κάθε καλό.

Η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Μελισσίων, Καλλιόπη Θεοφιλίδου-Δημητράκη, καλωσόρισε του παριστάμενους και ευχήθηκε: «Υγεία, αγάπη, ειρήνη, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για την Νέα Χρονιά». Ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία τους. Επίσης, ευχαρίστησε τα μέλη της χορωδίας «Ύμνος και Παράδοση» για τη συνεχή προσπάθειά τους για βελτίωση και καλύτερη εμφάνιση της χορωδίας., καθώς και τον ακούραστο δάσκαλο στη διεύθυνση της χορωδίας, Χαρίτωνα Γραικό, για την εξαιρετική διδασκαλία του και τον κ. Ευριπίδη Αρμπηλιά που συνοδεύει με το υπέροχο τουμπελέκι του, που προσφέρουν εθελοντικά. Τελειώνοντας ευχαρίστησε θερμά και τους χορηγούς για τη συνεχή υποστήριξή τους.

Η γενική γραμματέας του Συλλόγου «Άθλος», Κάλλια Παπαδοπούλου, μετέφερε τις θερμές ευχές του Δ.Σ και ευχαρίστησε τα μέλη, τους φίλους και τους δασκάλους του συλλόγου.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισίωσαν τα τμήματα των φορέων:

Πνευματικής Κίνησης:

  • Κλασικού Μπαλέτου υπό τη διδασκαλία του κ. Θωμά Γκουντή.
  • Χορευτικής Προπαιδείας υπό τη διδασκαλία της κ. Εβελίνας Μποτού.
  • Ballet Junior υπό τη διδασκαλία του κ. Κωστή Τσιαμάγκα.
  • Hip hop υπό τη διδασκαλία της κ. Χαράς Καλογεροπούλου.
  • Μουσικής Σχολής «Νικολό Παγκανίνι» κιθάρας υπό τη διδασκαλία των κ. Αλεξάνδρας Μαρίνου και κ. Χρήστου Τούκα και πιάνου υπό τη διδασκαλία της κ. Νινέτας Μπέη.

Συνδέσμου Φιλίας Εθνών:

  • Λάτιν & ευρωπαϊκών χορών υπό τη διδασκαλία του κ. Φάνη Βεντούρη.

«Άθλου»:

  • Ρυθμικής γυμναστικής υπό τη διδασκαλία της κ. Δήμητρας Τσιμπλιαρά.

Ένωσης Μικρασιατών Μελισσίων:

  • Βυζαντινής & Παραδοσιακής Χορωδίας «Ύμνος & Παράδοση» υπό τη διεύθυνση του κ. Χαρίτωνα Γραικού και στο τουμπελέκι τον κ. Ευριπίδη Αρμπηλιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Δήμου Πεντέλης αρμόδια για τον τομέα του Πολιτισμού, Φωτεινή Μαρκαντώνη, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Πολιτισμικής Αναβάθμισης και Προβολής της Πολιτιστικής Ταυτότητας του Δήμου Πεντέλης, Άρτεμις Αργύρη, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πεντέλης, Γιώργος Καρβουνάκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, ο τοπικός σύμβουλος Μελισσίων Γιώργος Δημητράκης, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης, Αιμιλία Λεονταρίτου, η υπεύθυνη του Β‛ ΚΑΠΗ Μελισσίων, Κική Κοσμά-Μπάρα, η υπεύθυνη του Δ‛ ΚΑΠΗ Μελισσίων, Σοφία Ιορδανίδου, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Οι Φύλακες του Δάσους» στα Μελίσσια, Κώστας Δημητράκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet