Την πίτα του έκοψε το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας και Πρόνοιας Πεντέλης
Κοινωνία

Την πίτα του έκοψε το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας και Πρόνοιας Πεντέλης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας και Πρόνοιας της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στον χαιρετισμό του τόνισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «Το πνεύμα της λειτουργίας του κέντρου μας, που μαζί με όλους τους συναδέλφους σφυρηλατούμε καθημερινά είναι πάνω στη βασική μας αρχή “Άνθρωπος η απάντηση στην όποια Ερώτηση”.

Χιλιάδες ώρες σπατάλησα στους διαδρόμους των υπουργείων για να χτίσουμε το κέντρο αυτό. Σημαντικό όμως δεν είναι να φτιάξεις κάτι, αλλά να το βλέπεις να λειτουργεί με τους εκλεκτούς ανθρώπους που είναι γύρω σου.

Με αγώνα αμέσως με τη νέα μας θητεία αναπτύξαμε πέντε ΚΑΠΗ, τρία στα Μελίσσια και δύο στην Πεντέλη. Όλη αυτή η διαδικασία υλοποιήθηκε με δύο βασικές παραμέτρους, με Εθελοντισμό και με Χορηγία που εξασφαλίζουν και τη λειτουργία τους.

Σήμερα οι Δημοτικές Κοινότητες Πεντέλης και Μελισσίων διαθέτουν υπέροχες εγκαταστάσεις Κέντρων Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που είναι ανάγκη σ΄ αυτές να αναπτυχθούν όλες οι κοινωνικές υπηρεσίες για τον πολίτη (ιατρεία, φαρμακεία, εστίες τροφίμων, ειδών ρουχισμού, χώροι ψυχολογικής στήριξης κ.τ.λ.) για την ανάπτυξη των οποίων έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, που τους έχω εμπιστευθεί και στους κατοίκους δημότες της Πεντέλης. Στον αγώνα μου, στον αγώνα μας άμεσος στόχος πλέον είναι η ανάπτυξη ανάλογου Κέντρου Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στη Δ.Κ. Νέας Πεντέλης».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο καθηγητής Χαράλαμπος Τοκατλίδης, ο τοπικός αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΚΑΠΗ Πεντέλης Ιωάννης Ζώης, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Άγγελος Παλαιοδήμος, η θεματική αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα, ο τοπικός αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος, ο υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Τόιλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καίτη Μασμανίδου, Ελευθέριος Κιτσούλης, Δημήτρης Μιχαλέλης, Μιχάλης Κολιός, οι τοπικοί σύμβουλοι Μανώλης Μιχελακάκης, Σούλα Καπράλου και Κανέλλος Γεωργόπουλος και ο Νίκος Οικονομίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet