Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 σε κέντρο διασκέδασης στην Πεντέλη, παρευρέθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο δήμαρχος Πεντέλης σημείωσε:

«Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.

»Είμαστε αντίθετοι στην προωθούμενη διάταξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την 14ετή υποχρεωτική εκπαίδευση καθόσον πλήττει τους εργαζόμενους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς».

Επίσης τόνισε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «την ανάγκη οι εργαζόμενοι να γίνουν σωστοί επαγγελματίες στον τομέα τους» και ότι «αφεντικό των εργαζομένων είναι ο πολίτης και η επίλυση των νόμιμων αιτημάτων του είναι υποχρέωσή μας».

Τέλος, έκλεισε τον χαιρετισμό του λέγοντας: «Στη διοίκηση Στεργίου κέντρο και πρώτη προτεραιότητα παραμένει ο άνθρωπος και όλα τα προβλήματα που τον αφορούν πρέπει να προσπαθούμε να τα επιλύουμε άμεσα».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευαγγελία Μπουσίου, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Μιχάλης Κολιός, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων Σεβαστός Βορέας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άντα Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, Αναστασία Κοσμοπούλου, Αντώνης Φειδοπιάστης, Βασίλης Μπούρας, Δημήτρης Αποστολάκος, Λευτέρης Κοντουλάκος, Γεωργία Μητροπούλου, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης Ιωάννης Ζούνης, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλειος Λάζος, και η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώτα Τσινού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet