Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Ν. Πεντέλης «Η Αρετούσα»
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Ν. Πεντέλης «Η Αρετούσα»

Ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, σε χαιρετισμό που απηύθυνε, συνεχάρη τον νέο πρόεδρο του Συλλόγου, Δημήτρη Τσαγκαράκη, και ευχήθηκε στον ίδιο και στο Διοικητικό Συμβούλιο καλή δύναμη στο έργο τους για την ανάπτυξη της κρητικής παράδοσης στην περιοχή, παράδοσης που χαρακτηρίζεται από τη λευτεριά και την ανδρεία και δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στον αγώνα τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΠΑΘ, Παναγιώτης Μούστρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Μουαμελετζής, Λευτέρης Κιτσούλης, Γιώργος Δρόσος, οι τοπικοί πρόεδροι, Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, Δ.Κ. Πεντέλης, Σούλα Σουτάδη-Καπράλου, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Γιώργος Μαγιάτης, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλης Λάζος, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, αντιπρόεδρος του Συλλόγου, η υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου, Αγνή Ζώη, τα μέλη Δ.Σ. του ΟΠΑΘ, Ελευθερία Σάλαρη-Αλαμάρα, Γιώργος Ντούσκος, τα μέλη Δ.Σ. του ΟΚΠΑ, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Νίκος Οικονομίδης, Άννα Βασιλείου, ο πρ. αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης, Γιάννης Σάμιος, ο πρ. αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Αντώνης Καβουρίδης, ο πρ. δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Παναγιώτης Γκατζόλης, ο πρ. δημοτικός σύμβουλος Ν. Πεντέλης, Κώστας Μαργαρίτης και ο πρ. πρόεδρος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Χρήστος Γκολετσόπουλος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμητρα Κεχαγιά, Γεωργία Μητροπούλου, Βλάσσης Σιώμος, Αντώνης Φειδοπιάστης, Άντα Χάνου-Μπούσουλα, Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου, Άγγελος Παλαιοδήμος, Λευτέρης Κοντουλάκος, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων, Απόστολος Φραντζής, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης, Γιάννης Ζούνης, το μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ, Κώστας Αποστολίδης, το μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ, Αιμιλία Λεονταρίτου, τα μέλη Δ.Σ. της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σέβη Πάχνη, Ηλίας Μιχαηλίδης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet