Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Ν. Πεντέλης
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Ν. Πεντέλης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 το ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Νέας Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στον χαιρετισμό του επεσήμανε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ότι «Η κοπή της πίτας είναι μια ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά πίσω στη χρονιά που πέρασε και μια ματιά μπροστά στη χρονιά που έρχεται.

Οι άνθρωποι της γενιάς μας δημιούργησαν και πρόσφεραν. Είναι αυτοδημιούργητοι και αποτελούν τράπεζα εμπειρίας και πνεύματος. Είναι άνθρωποι που μόνο να δώσουν έχουν. Κανένας δεν έχει ανάγκη να τον προστατέψουν, έχουν δει τόσα πολλά τα μάτια τους εδώ που έχουν φτάσει, που η νέα γενιά έχει ανάγκη να “κλέψει” τον πνευματικό πλούτο και την εμπειρία τους.

Τα ΚΑΠΗ αυτή τη χρονιά θα αναθεωρηθούν πλήρως σε άλλη βάση, σε άλλους χώρους, με κύριο γνώμονα την ποιότητα σε όλους τους τομείς, στον πολιτισμό, στην υγειονομική περίθαλψη, στη λειτουργία, στην εξυπηρέτηση, στην αγάπη και στην θαλπωρή».

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Άγγελος Παλαιοδήμος, η θεματική αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα, ο τοπικός αντιδήμαρχος Πεντέλης Ιωάννης Ζώης, η πρόεδρος του Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων Τίτσα Κυβέλου, η πρόεδρος του Β΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων Καίτη Μασμανίδου, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης Ελευθέριος Κιτσούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Μουαμελετζής, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Εμμανουήλ Μιχελακάκης, οι τοπικοί σύμβουλοι Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και Σούλα Καπράλου, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ Αγνή Ζώη, ο πρώην αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης Ιωάννης Σάμιος, ο πρώην αντιπρόεδρος Ν. Πεντέλης Σπύρος Γεωργιάδης, ο υπεύθυνος του Πνευματικού Κέντρου Ν. Πεντέλης Βασίλης Πετριτσόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Ροδώνης Χρήστος Κάζος, ο πρόεδρος Κρητών Ν. Πεντέλης Χαράλαμπος Μπουζάκης, ο γυμνασιάρχης Ν. Πεντέλης Αριστείδης Αδαμόπουλος και η Ελένη Γκρέτσα.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Αρτοποιείο «Τσούκα» και το super market Σκλαβενίτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet