Τη γιορτή του Α΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού Πεντέλης χαιρέτισε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Τη γιορτή του Α΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού Πεντέλης χαιρέτισε ο δήμαρχος

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Α΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 παρευρέθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος δήλωσε ότι «Η διοίκηση έχει ως κέντρο το παιδί και στην κατεύθυνση αυτή ολοκληρώνεται και το συγκρότημα στο 122 Ο.Τ. της Καλλιθέας και παράλληλα από τον Σεπτέμβριο του 2016, οπότε και θα ολοκληρωθεί, θα απορροφήσει και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού της Καλλιθέας. Στο πλαίσιο προώθησης κατασκευής μονάδων για το παιδί γίνονται και στις άλλες Δημοτικές Κοινότητες παρόμοια έργα, όπως αυτά του προγράμματος “Εξοικονομώ II”, όπου έχουν ενταχθεί το Νηπιαγωγείο της Πεντέλης και το 1ο Δημοτικό της Νέας Πεντέλης και ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός στη Δ.Κ. Μελισσίων».

Στη γιορτή παρευρέθηκαν επίσης ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Ιωάννης Ζώης, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ Άγγελος Παλαιοδήμος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Κολιός και Κωνσταντίνος Τζουμάκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet