Τι περιγράφει ο οδηγός του λεωφορείου για τον 14χρονο που παρασύρθηκε από Ι.Χ. στη Νέα Πεντέλη
Κοινωνία

Τι περιγράφει ο οδηγός του λεωφορείου για τον 14χρονο που παρασύρθηκε από Ι.Χ. στη Νέα Πεντέλη

Συγκλονίζει η περιγραφή οδηγού ενός διερχόμενου λεωφορείου για τον 14χρονο που παρασύρθηκε από Ι.Χ. μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο τη στιγμή που διέσχιζε δρόμο στη Νέα Πεντέλη.

Ο οδηγός του λεωφορείου περιέγραψε στον ΑΝΤ1 όσα συνέβησαν. «Με προσπερνάει ένα αυτοκίνητο πίσω από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό και να τον πετάξει στον αέρα. Αυτό έγινε και έπεσε κάτω το παιδί με σφοδρότητα στην άσφαλτο και χτύπησε», δήλωσε ο Δημοσθένης Θεοδωρόπουλος

«Φύλακες άγγελοι» του παιδιού ήταν δύο γιατροί που περνούσαν τυχαία εκείνη τη στιγμή από το σημείο. Όπως λέει στον ΑΝΤ1 ο οδηγός του λεωφορείου «του περάσανε τον φυσικό ορό και αυτό λένε οι γιατροί, έτσι μου εξήγησε η μάνα που την επισκέφθηκα χθες στο νοσοκομείο, ότι βοήθησε πάρα πολύ ο φυσικός ορός για τα εγκεφαλικά αιματώματα που έχει το παιδί»

«Τύλιξα με κουβέρτα τον 14χρονο»

Ένας από τους δύο αυτόπτες μάρτυρες που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». «Άρχισε να τρέμει, είχε ανοιχτά τα μάτια του, δεν μιλούσε, είχε παλμούς και εγώ απλώς πήγα και του έφερα μία κουβέρτα για να μην κρυώνει», περιέγραψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο αυτόπτης μάρτυρας. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 27χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε το παιδί περίμενε 20 μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος και μετά έφυγε. Μισή ώρα αργότερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: reader.gr με πληροφορίες από ANT1

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet