Τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος Πεντέλης
Κοινωνία

Τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος Πεντέλης

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Πεντέλης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τους επιτυχόντες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, μέσα από ποίημα του Κίπλινγκ ενθάρρυνε τους νέους «να ανοίξουν την πόρτα της ζωής με δύναμη νου και καρδιάς στοχεύοντας στην κορυφή με όπλα την ειλικρίνεια, την αξιοκρατία και την αυτοδημιουργία».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, Αθανάσιος Φαλούκας, η προϊσταμένη του τμήματος εκπαιδευτικών θεμάτων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, Αναστασία Άνθη, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Φώτης Χρυσικός, η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Ευαγγελία Μπουσίου, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Ελευθέριος Κιτσούλης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Μιχάλης Κολιός, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Άγγελος Παλαιοδήμος και Χρυσούλα Μπάμπου, ο πρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ηλίας Τσουχνικάς, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Νικόλαος Τόλιος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Πεντέλης, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης, Άντα Χάνου-Μπούσουλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτα Κυβέλου και Γεώργιος Μουαμελετζής, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Απόστολος Φραντζής, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και Γεώργιος Μαγιάτης, το μέλος Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάχνη Σέβη, το μέλος Δ.Σ. ΟΚΠΑ Αιμιλία Λεονταρίτου, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης, Μιλένα Μπαχαρνίκου, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, Παναγιώτα Τσινού, η υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου, Αγνή Ζώη, εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet