Το «αντίο» του Μ. Γραφάκου στην Καίτη Αποστολάτου
Κοινωνία

Το «αντίο» του Μ. Γραφάκου στην Καίτη Αποστολάτου

Με τον δικό του τρόπο «αποχαιρέτισε» την Καίτη Αποστολάτου ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος, γράφοντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook:

Τέλος εποχής σήμερα για την Καίτη Αποστολάτου. Πριν λίγο τη συνοδέψαμε στην τελευταία της κατοικία…

Μια μεγάλη κυρία της μουσικής βρήκε στην αιωνιότητα τον σύζυγό της και μεγάλο μαέστρο μας Διονύση Αποστολάτο. Τέλος εποχής, που είχαμε την τιμή να τη ζήσουμε κι εμείς στα Μελίσσια, όπου ο Διονύσης και η Καίτη έμεναν και πρόσφεραν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους.

Ξεκίνησαν τη χορωδιακή μουσική στα Μελίσσια μέσα από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Έμαθαν σε πολλούς και πολλές τα μυστικά της μουσικής. Προσέφεραν δημόσια πολλές εξαιρετικές χορωδιακές εμφανίσεις. Σε προσωπικούς φίλους τους προσέφεραν κάθε χρόνο ποιοτικές βραδιές τραγουδιού, χαράς και διασκέδασης στο φιλόξενο σπιτικό τους. Όσοι είχαμε προσκληθεί μια φορά, προσμέναμε με αγωνία την επόμενη πρόσκληση.

Ως τελευταίος δήμαρχος της πόλης των Μελισσίων, νιώθοντας ότι εκφράζω όλους τους κατοίκους της πόλης μας που γνώρισαν την Καίτη Αποστολάτου, εκφράζω τις ειλικρινείς ευχαριστίες όλων μας για την τεράστια προσφορά του ζεύγους Αποστολάτου στην πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική ζωή της πόλης μας. Θα τους θυμόμαστε με αγάπη, νιώθοντας τιμή που τους γνωρίσαμε.

Θερμά συλλυπητήρια στην κόρη της Καίτης και του Διονύση, Πόλυ Αποστολάτου και στην οικογένειά της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet