Το ΝΙΕΝ προτείνει για την προσχολική εκπαίδευση των παιδιών ο Λ. Κοντουλάκος
Κοινωνία

Το ΝΙΕΝ προτείνει για την προσχολική εκπαίδευση των παιδιών ο Λ. Κοντουλάκος

Για «διπροσωπία που δεν έχει όρια» κατηγορεί τη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μπροστά Μαζί», δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κοντουλάκος, αναφορικά με το σχέδιο αξιοποίησης της πτέρυγας Μπόμπολα, στα Μελίσσια, για τις ανάγκες της προσχολικής εκπαίδευσης.

Μάλιστα, προτείνει για την κάλυψη της προσχολικής εκπαίδευσης να χρησιμοποιηθεί ο χώρος του Ναυτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ).

«Μόλις εχθές πανηγύριζε με δελτίο Τύπου πως πήρε ο Δήμος Πεντέλης την πτέρυγα Μπόμπολα από την υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος προσχολικής εκπαίδευσης. Αλήθεια, ποια από τις δύο είναι η άποψή σας για τον συγκεκριμένο χώρο: όταν κρατούσατε την ντουντούκα και με τη γροθιά ψηλά λέγατε “Η πτέρυγα Μπόμπολα να παραμείνει νοσοκομείο” ή τώρα που η πολιτική σας φίλη κ. Κεραμέως χτυπά και εσείς πανηγυρίζετε στον δικό της ρυθμό για να γίνει ο χώρος προσχολικής εκπαίδευσης;» ρωτά ο κ. Κοντουλάκος και προσθέτε:

«Αλήθεια, θα πείτε στους συμπολίτες μας αυτό που είπατε σε επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού, ότι δηλαδή δεν σας δίνει το κτήριο αλλά τον προαύλιο χώρο, ώστε να βάλετε τα παιδιά σε κοντέινερ;

»Για να σας επαναφέρουμε λοιπόν στην πραγματικότητα, κυρία ντεκόρ δήμαρχε, σας λέμε ότι η πτέρυγα Μπόμπολα ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνει χώρος πρωτοβάθμιας υγείας. Όσο για την προσχολική εκπαίδευση, σας θυμίζουμε ότι η έκταση (110 στρεμμάτων) του πρώην ναυτικού Νοσοκομείου (ΝΙΕΝ) στα Μελίσσια, έχει παραχωρηθεί στον Δήμο Πεντέλης για 9 συν 3 έτη.

»Όσο και να σας πληγώνει το ότι θα πρέπει να υλοποιήσετε ακόμα ένα έργο της προηγούμενης διοίκησης, για το οποίο συνεισφέραμε όλοι μας, εκεί ο χώρος είναι κατάλληλος για τα παιδιά.

»Αφήστε λοιπόν τους πανηγυρισμούς και έστω για μια φορά συνειδητοποιήστε ότι διοικείτε Δήμο και όχι παιδική χαρά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet