Υπάλληλοι πολλαπλών επιπέδων, ενημέρωσης, λειτουργίας και απόδοσης στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Υπάλληλοι πολλαπλών επιπέδων, ενημέρωσης, λειτουργίας και απόδοσης στον Δήμο Πεντέλης

Σε στενή… επιτροπεία θέτει ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης τους θεματικούς και τοπικούς αντιδημάρχους τους, τους προέδρους των νομικών προσώπων και τις διευθύνσεις του Δήμου, καθώς διαπίστωσε ότι οι υπάλληλοι λειτουργούν σε διαφορετικά επίπεδα ενημέρωσης, λειτουργίας και απόδοσης.

Ειδικότερα, με βάση έγγραφο που έστειλε στους προαναφερόμενους αποδέκτες, με ημερομηνία Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, επισημαίνει ότι «διαπιστώθηκε ότι ο Εσωτερικός Έλεγχος είναι ελλιπής σε όλα τα επίπεδα της Διοίκησης του Δήμου και υλοποιείται μόνο με πρόγραμμα και συνέπεια σε επίπεδο Δήμου. Κατάσταση που έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε υπαλλήλους πολλών επιπέδων, ενημέρωσης, λειτουργίας και απόδοσης. Αυτό επιβαρύνει μονομερώς το προσωπικό και επηρεάζει την απόδοση του Δήμου».

Έγγραφο Δ. Στεργίου-Καψάλη για τον εσωτερικό έλεγχο στον Δήμο Πεντέλης.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω διαπιστώσεων «και σε συνέχεια του εβδομαδιαίου εσωτερικού ελέγχου του Δήμου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ.: χθες) 22 Σεπτεμβρίου 2017», ο δήμαρχος δίνει τις εξής σαφείς εντολές στους υφισταμένους του, ζητώντας μάλιστα την «άμεση και πιστή εφαρμογή» τους:

«α. Υποβάλετε άμεσα τον προγραμματισμό του εσωτερικού σας ελέγχου προκειμένου να δύναται ο Δήμαρχος κατ΄επιλογήν να τον παρακολουθεί.

β. Υποβάλετε τον πίνακα στοχοποίησής σας για πρώτο και δεύτερο χρόνο, με βάση τον οποίο πραγματοποιείτε τον εσωτερικό σας έλεγχο και την αξιολόγηση.

γ. Προωθήσετε, σύμφωνα και με τη σχετική τροπολογία που υπερψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, την αξιολόγηση των υπαλλήλων ευθύνης σας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet