Υπό κατάληψη το δημαρχείο Πεντέλης – «Βράζουν» οι εργαζόμενοι για την ιδιωτικοποίηση της Καθαριότητας
Κοινωνία

Υπό κατάληψη το δημαρχείο Πεντέλης – «Βράζουν» οι εργαζόμενοι για την ιδιωτικοποίηση της Καθαριότητας

Υπό κατάληψη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου το δημαρχείο Πεντέλης μετά την 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου λόγω της επιχειρούμενης ιδιωτικοποίησης μέρος των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου.

Σημειώνεται ότι η σχετική απόφαση δεν κατέστη εφικτό να επικυρωθεί την περασμένη εβδομάδα από την Οικονομική Επιτροπή, καθώς οι εργαζόμενοι του Δήμου παρενέβησαν δυναμικά, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της διοίκησης Δήμητρας Κεχαγιά, που είχε μιλήσει για «φασιστική» συμπεριφορά.

Σήμερα, επιχειρείται η ίδια απόφαση να ληφθεί σε συνεδρίαση διά περιφοράς, στην οποία δεν συμμετέχουν εκπρόσωποι των λοιπών δημοτικών παρατάξεων, με αποτέλεσμα απέξω από το δημαρχείο να έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι, εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ, επικεφαλής παρατάξεων και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Στο δημαρχείο βρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννοκοπούλου, Χρήστος Σπίρτζης και Κώστας Ζαχαριάδης, ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, καθώς και ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Εργασίας και κάτοικος της περιοχής, Ανδρέας Νεφελούδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet