Δήμαρχος Πεντέλης: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στις 12/8
Κοινωνία

Δήμαρχος Πεντέλης: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στις 12/8

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη 12 Αυγούστου υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και παρακαλεί να αποφεύγουν ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά, καθώς και σε περίπτωση που αντιληφθούν φωτιά να καλέσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία ή το Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Την Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αττική σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η ΓΓΠΠ του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο Δήμος παρακαλεί τους πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες, όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.ά.

Σε περίπτωση που πολίτες αντιληφθούν κίνδυνο πυρκαγιάς ή πυρκαγιά παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199 ή στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου στον αριθμό κλήσης 210 8040580.

Ο Δήμαρχος

Δημήτρης Στεργίου -Καψάλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet