Φωτιά στην Πεντέλη: Το βίντεο με την ύποπτη έκρηξη και ο εμπρηστής με τα μαύρα στην Παλλήνη
Κοινωνία

Φωτιά στην Πεντέλη: Το βίντεο με την ύποπτη έκρηξη και ο εμπρηστής με τα μαύρα στην Παλλήνη

Δύο βίντεο, το ένα στο οποίο καταγράφεται ξεκάθαρα ένας εμπρηστής και ένα ακόμη χθες με μια περίεργη έκρηξη ανήκουν στα στοιχεία που συνθέτουν και ενισχύουν τις υποψίες για εμπρησμό στη φωτιά της Πεντέλης.

Δείτε τα βίντεο

Η έκρηξη που καταγράφει το βίντεο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 σημειώθηκε στην περιοχή της Παλλήνης, στις 6.24 τα ξημερώματα της Τετάρτης 20 Ιουλίου, ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά της Πεντέλης, σε κοντέινερ που βρισκόταν σε οικόπεδο, ελάχιστα μέτρα από το δάσος και ανάμεσα σε κατοικίες.

Ο οδηγός της διερχόμενης μηχανής σώζεται κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο.

Από την ανατίναξη, μια μεταλλική αντλία εξφενδονίζεται με μεγάλη ταχύτητα, ισοπεδώνει την καγκελόπορτα και καρφώνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Εν τω μεταξύ προχθές ο Alpha παρουσίασε άλλο βίντεο ντοκουμέντο με εμπρηστή να βάζει φωτιά κοντά στην Πεντέλη, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπρησμού στην Πεντέλη, γίνεται εισαγγελική έρευνα

Οι αρχές συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες για πιθανό εμπρησμό στη συγκεκριμένη πυρκαγιά της Πεντέλης, ενώ αυτό το ενδεχόμενο το έχουν αφήσει ανοιχτό τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και Χρήστος Στυλιανίδης και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Τάκης Θεοδωρικάκος. Την ίδια ώρα η εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική έρευνα για να συλλεχθούν στοιχεία και να εξεταστεί το ενδεχόμενο εμπρησμού για τις φωτιές σε Πεντέλη και Μέγαρα.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet