Φ. Χρυσικός: Το θέμα του ΝΙΕΝ δεν αντιμετωπίζεται με προσωπικές αντιπαραθέσεις κ. Κοσοβίτσα
Κοινωνία

Φ. Χρυσικός: Το θέμα του ΝΙΕΝ δεν αντιμετωπίζεται με προσωπικές αντιπαραθέσεις κ. Κοσοβίτσα

«Το θέμα του ΝΙΕΝ και οι ανάγκες της πόλης δεν αντιμετωπίζονται με προσωπικές αντιπαραθέσεις» απαντά ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, πρώην αντιδήμαρχος Μελισσίων Φώτης Χρυσικός στον πρώην δήμαρχο Νέας Πεντέλης Κώστα Κοσοβίτσα.

Ο κ. Κοσοβίτσας είχε κάνει λόγο για «αντιφάσεις» από πλευράς του περιφερειακού συμβούλου αναφορικά με το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ).

Ακολουθεί η απάντηση του κ. Χρυσικού:

Το θέμα του ΝΙΕΝ και οι ανάγκες της πόλης δεν αντιμετωπίζονται με προσωπικές αντιπαραθέσεις κ. Κοσοβίτσα

Προκαλεί πραγματικά έκπληξη η επιλογή του τέως δημάρχου Νέας Πεντέλης κ. Κοσοβίτσα, να κάνει τη μοναδική δημόσια τοποθέτησή του για ένα θέμα όπως είναι η δυνατότητα αξιοποίησης του πρώην Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ), μέσω απάντησής του σε ένα δικό μου άρθρο και μάλιστα με τη μορφή ρητορικών ερωτημάτων προς εμένα.

Παρά το γεγονός ότι οι θέσεις των άμεσα εμπλεκομένων φορέων όπως, του ΕΦΚΑ με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., της δημοτικής αρχής Πεντέλης με τις πρωτοβουλίες της και της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου με τις προτάσεις της τον βρίσκουν σφόδρα αντίθετο, αυτές δεν αποτέλεσαν αφορμή για να δημοσιοποιήσει τις απόψεις του.

Δεν γνωρίζω αν αυτό που ενόχλησε τον τέως δήμαρχο Νέας Πεντέλης ήταν η αποδοχή του κειμένου μου από πληθώρα συμπολιτών μας ή οι αντιφάσεις που προσπαθεί ο ίδιος να ανακαλύψει.

Γνωρίζω όμως ότι οι τρεις πρώην δήμαρχοι Μελισσίων που αγωνίστηκαν και χειρίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια το θέμα του ΝΙΕΝ δεν έχουν αντιδράσει με το δικό του σκεπτικό, όπως βέβαια και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πεντέλης και του ΕΦΚΑ που είναι υπεύθυνες.

Απο σεβασμό στον κ. Κοσοβίτσα -με τον οποίο θεωρώ ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα- και επειδή το θέμα είναι αρκετά σοβαρό για να εγκλωβιστεί σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα σταματήσω εδώ!!!

Η ευκαιρία που δίνεται από τη σημερινή κυβέρνηση για αξιοποίηση του ΝΙΕΝ από τον Δήμο Πεντέλης, αποτελεί ένα πρώτο θετικό βήμα που δεν πρέπει να χαθεί στο όνομα κάποιων σχεδιασμών που θα παραπέμπονται στο αόριστο μέλλον.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό και όχι τεχνικό.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του…

Φώτης Χρυσικός

Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής

τ. Αντιδήμαρχος Μελισσίων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet