Χαρά και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους έφερε ο ΣΠΑΠ με τη «Γιορτή της Άνοιξης»
Κοινωνία

Χαρά και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους έφερε ο ΣΠΑΠ με τη «Γιορτή της Άνοιξης»

Με αφορμή την Πρωτομαγιά ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), με τη συνδρομή του Δήμου Πεντέλης διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, όπως αναφέρει, τη δράση-εκδήλωση «Γιορτή της Άνοιξης 2022», στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και χάρηκαν, κατασκευάζοντας το δικό τους μαγιάτικο στεφάνι με εποχιακά λουλούδια και είχαν την ευκαιρία να ομορφύνουν την πλατεία της Νέας Πεντέλης, φυτεύοντας εποχιακά φυτά και λουλούδια.

O ΣΠΑΠ τονίζει ότι «ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς συνδέεται με την ανθρώπινη χαρά για την άνοιξη που έρχεται. Όλοι την Πρωτομαγιά κατασκευάζουν μαγιάτικο στεφάνι που φτιάχνεται από διάφορα άνθη και κρεμιέται στην πόρτα των σπιτιών».

Κατά τη διάρκεια της δράσης αυτής οι μικροί φίλοι ενημερώθηκαν για την ιστορία και την σημασία της κατασκευής του μαγιάτικου στεφανιού, την σημαντικότατη αξία του φυσικού περιβάλλοντος, προκειμένου να κατανοήσουν και να αγαπήσουν τη φύση.

Στη δράση αυτή παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιδήμαρχος Πεντέλης, αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιάννης Κεχρής, η αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλος του Δ.Σ. ΣΠΑΠ Νότα Σοκορέλλη, ο αντιδήμαρχος Παλλήνης και μέλος του Δ.Σ. ΣΠΑΠ Φώτης Αβαρκιώτης, η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης και μέλος του Δ.Σ. ΣΠΑΠ Ντίνα Λαζή, η αντιδήμαρχος Πεντέλης Άντα Μπούσουλα, ο δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου και μέλος του Δ.Σ. ΣΠΑΠ Μάνος Κρανίδης, η δημοτική σύμβουλος Πεντέλης Φωτεινή Μαρκαντώνη, η τοπική σύμβουλος Πεντέλης Μαρία Κοσμερίδου, η υπεύθυνη του 3ου ΚΑΠΗ Πεντέλης Σοφία Ιορδανίδου και πλήθος μικρών και μεγάλων φίλων του ΣΠΑΠ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Σιώμος δήλωσε: «Ο ΣΠΑΠ με την υποστήριξη του Δήμου Πεντέλης θέλοντας να γιορτάσει την φετινή Πρωτομαγιά και να δώσει μία δόση αισιοδοξίας στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά κυρίως θέλοντας να μοιράσει χαρά, ξεγνοιασιά, διασκέδαση και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, διοργάνωσε τη δράση “Γιορτή της Άνοιξης 2022” στην πλατεία της Νέας Πεντέλης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, που παρά τον βροχερό καιρό, ανταποκρίθηκαν μαζικά και με ενθουσιασμό στο κάλεσμα μας, διασκέδασαν και χάρηκαν, κατασκευάζοντας το δικό τους όμορφο μαγιάτικο στεφάνι με διάφορα λουλούδια, φύτεψαν εποχιακά φυτά στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, και μας έδωσαν τη δυνατότητα να τους προσφέρουμε απλόχερα χαρά και χαμόγελα. Η αθρόα συμμετοχή μικρών και μεγάλων παρά τον βροχερό καιρό και τα χαρούμενα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, σήμερα εδώ στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία για την επιτυχία των δράσεων του ΣΠΑΠ και μας δίνουν κουράγιο και δύναμη για την διοργάνωση και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Πεντέλης για την πολύτιμη βοήθεια και την εξαιρετική συνεργασία στην υλοποίηση της όμορφης αυτής εκδήλωσης. Καλό μήνα σε όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet