Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στα ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης, παρουσία του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τραγούδια και χορό από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και τα χορευτικά της τμήματα λάτιν και παραδοσιακών χορών.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον υπεύθυνο του ΚΑΠΗ, Νικόλαο Οικονομίδη, και τους συντελεστές της όμορφης εκδήλωσης, συνομίλησε με τα μέλη του ΚΑΠΗ και αντάλλαξε ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Επίσης, επισήμανε το σπουδαίο, όπως ανέφερε, έργο που εκτελείται στους χώρους των ΚΑΠΗ του Δήμου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, επίσης, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, Ελευθέριος Κιτσούλης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης, Μιχάλης Κολιός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άντα Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, πρόεδρος Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Γεώργιος Μουαμελετζής, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Απόστολος Φραντζής και Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Νίκος Τόλιος και τα μέλη του ΟΚΠΑ Ελένη Γκρέτσα, Άννα Βασιλείου και Μαρία Πυλαρινού-Ζίγρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet