Ο «Καλλισιακός» με γονείς και παιδιά που θα ενταχθούν στο νέο σχολικό συγκρότημα
Κοινωνία

Ο «Καλλισιακός» με γονείς και παιδιά που θα ενταχθούν στο νέο σχολικό συγκρότημα

Την Κυριακή 3 Ιουλίου ο Αθλητικός – Κοινωνικός – Μορφωτικός Σύλλογος Πεντέλης «Καλλισιακός» πραγματοποίησε, μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη  και με την παρουσία του, συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς και τα παιδιά που θα ενταχθούν στο νέο σχολικό συγκρότημα στο Ο.Τ. 122 της Καλλιθέας Πεντέλης.

Ο δήμαρχος  μίλησε για το «έργο στολίδι» πλέον της Δ.Κ. Πεντέλης που όπως τόνισε, «με την ολοκλήρωσή του δικαιώθηκε ένας προσωπικός αγώνας δεκαπέντε και πλέον χρόνων», ξενάγησε τους παρευρισκόμενους στους χώρους του σχολείου και του Κλειστού Γυμναστηρίου και τους κάλεσε στα εγκαίνια που θα γίνουν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Καλλισιακού Αθλητικού Συλλόγου, που θα αναλάβει τις αθλητικές δράσεις του νέου  Κλειστού Γυμναστηρίου του Συγκροτήματος και συγκεκριμένα οι Πέτρος Καρελάς, πρόεδρος, Βίκυ Στεργίου-Καψάλη, αντιπρόεδρος, Λευτέρης Σιαλάτης, οικονομικός διαχειριστής, Χρήστος Μπελεσιώτης, γραμματέας και πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου.

Στη συνάντηση παρευρέθη επίσης και ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κοντουλάκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet