Κατάθεση αιτήσεων εγγραφής σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Κατάθεση αιτήσεων εγγραφής σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης

Μέσω των υπηρεσιών του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) Δήμου Πεντέλης μπορούν και φέτος οι ωφελούμενες μητέρες – κηδεμόνες του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2016-2017 (Πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ – ΕΣΠΑ) να καταθέσουν τις αιτήσεις τους.

Η αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.

Και φέτος οι υποψήφιες ωφελούμενες μητέρες / κηδεμόνες μπορούν να καταθέσουν την αίτηση τους μέσω των υπηρεσιών του  Οργανισμού  Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (Ο.Κ.Π.Α) Δήμου Πεντέλης (Σκιάθου 5  & Μπακογιάννη Μελίσσια).

Αιτήσεις:

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται από τις 12 έως τις 29 Ιουλίου 2016 (στις 24:00). Τα προσωρινά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 17 Αυγούστου 2016, ενώ η περίοδος υποβολής ενστάσεων θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 22 Αυγούστου 2016 (στις 14:00). Τα οριστικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις 24 Αυγούστου 2016.

Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης. Αποστολή της εκτυπωμένης ηλεκτρονικής αίτησης και φακέλου δικαιολογητικών στην ΕΕΤΑΑ ταχυδρομικά ή με courrier.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει:

  • Να έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους μέλους της Ε.Ε. ή είναι ομογενείς ή είναι αλλοδαποί από τρίτες χώρες και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.
  • Να είναι εργαζόμενοι (μισθωτοί, αυτοαπασχολούμενοι) ή να είναι άνεργοι που διαθέτουν δελτίο ανεργίας ΟΑΕΔ σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.
  • Να έχουν οικογενειακό εισόδημα το οποίο δεν υπερβαίνει τις 27.000 ευρώ για μητέρες που έχουν έως δύο παιδιά, 30.000 ευρώ για μητέρες που έχουν τρία παιδιά, 33.000 ευρώ για μητέρες που έχουν τέσσερα παιδιά, 36.000 ευρώ για μητέρες που έχουν από πέντε παιδιά και άνω. Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει το ποσό των 36.000 ευρώ.

Δείτε την αναλυτική πρόσκληση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet