Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα εγκαινιάσει τα σχολεία στην Καλλιθέα Πεντέλης
Κοινωνία

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα εγκαινιάσει τα σχολεία στην Καλλιθέα Πεντέλης

Ο μακαριώτατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος θα τελέσει τα εγκαίνια και τον αγιασμό του συγκροτήματος σχολείων και του κλειστού και των ανοικτών γυμναστηρίων που κατασκευάστηκαν στην περιοχή Καλλιθέα της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

Τα εγκαίνια του έργου θα γίνουν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, στις 11:00 π.μ., στον χώρο των σχολείων και του γυμναστηρίου, Ιάσονος και Ήρας, περιοχή Καλλιθέας Δ.Κ. Πεντέλης.

Όπως σημειώνεται στην πρόσκληση που απευθύνει στους πολίτες ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, «μετά από περίπου 20ετή αγώνα, το όνειρο έγινε πραγματικότητα και ολοκληρώθηκε η κατασκευή  του 2ου Δημοτικού Σχολείου, του 2ου Νηπιαγωγείου και του Κλειστού Γυμναστηρίου της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης στα δέκα τρία και μισό (13,5) στρέμματα του Ο.Τ. 122 της περιοχής Καλλιθέας Πεντέλης.

»Το έργο αυτό είναι για το παιδί που αποτελεί την ελπίδα μας και θα πρέπει όλοι μαζί παιδιά, γονείς και αρμόδιοι φορείς να το γιορτάσουμε στην αφετηρία του.

»Η δημιουργία τέτοιων μεγάλων έργων κτιριακών συγκροτημάτων σχολείων για την πόλη μας αποτελεί σημαντικό γεγονός και η παρουσία σας στην έναρξη λειτουργίας τους επιβραβεύει τον μόχθο για την υλοποίησή του και μας δίνει κουράγιο για την συνέχιση του αγώνα μας.

»Σας περιμένουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet