Συγχαρητήρια δημάρχου Πεντέλης σε εργαζόμενο τρίμηνης σύμβασης
Κοινωνία

Συγχαρητήρια δημάρχου Πεντέλης σε εργαζόμενο τρίμηνης σύμβασης

Συγχαρητήρια για την επαγγελματική ευσυνειδησία του δίνει σε εργαζόμενο του Δήμου Πεντέλης, ο οποίος εργάζεται με σύμβαση εργασίας τρίμηνης διάρκειας, ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος σε ανοιχτή επιστολή του σημειώνει:

Αγαπητοί Συμπολίτες, εκλεκτοί συνεργάτες εργαζόμενοι,

Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι στην ανεργία και κάθονται εννέα (9) μήνες τον χρόνο και για ένα τρίμηνο προσλαμβάνονται κάποτε για να δείξουν σε όλους εμάς τι σημαίνει επαγγελματική ευσυνειδησία.

Ο υπάλληλος ορισμένου χρόνου Καπράλος Γεώργιος του Ευθυμίου για ένα τρίμηνο έβαψε ολόκληρο το εσωτερικό του σχολικού συγκροτήματος του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Πεντέλης, τοίχους και πόρτες, με μισθό 780 ευρώ μηνιαία και ωφέλησε κατά δεκάδες χιλιάδες ευρώ το δημόσιο, τον Δήμο και τη δοκιμασμένη πατρίδα μας ευρύτερα.

ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, και το παράδειγμα του δεν είναι το μόνο. Υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα μονίμων και αορίστου χρόνου διευθυντών, τμηματαρχών, και άλλων υπαλλήλων του Δήμου μας στους οποίους ως δήμαρχος 20ετίας οφείλω να δηλώσω ότι υποκλίνομαι που τη δύσκολη αυτή περίοδο προσφέρουν επί 24ώρου βάσεως τις υπηρεσίες τους.

Αγαπητοί μου, δεν νοείται ανάσταση της χρεοκοπημένης πατρίδας μας χωρίς τέτοιες λειτουργίες από όλους μας. Είναι ώρα συναγερμού δυνάμεων για την πατρίδα. Το πρόβλημα δεν είναι του άλλου ή απέναντι, είναι πρώτα δικό μας πρόβλημα και εμείς θα το λύσουμε. Συναγερθείτε.

Ο δήμαρχος Πεντέλης

Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet