Μεγάλο ενδιαφέρον για την 6η διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Μεγάλο ενδιαφέρον για την 6η διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό την 6η Θεματική Διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης με θέμα «Θάρρος και φόβος στον σύγχρονο κόσμο» η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016.

Ομιλητής ήταν ο καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Βασίλης Καραποστόλης.

Την εκδήλωση συντόνισε η αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Πεντέλης Άντα Μπούσουλα-Χάνου και προλόγισαν, αναφερόμενοι στη σπουδαιότητα του θεσμού, ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Νικόλαος Κόλλιας και ο καθηγητής Κοινωνικής Φιλοσοφίας Δημήτρης Λαμπρέλης.

Ο ομιλητής προσέγγισε εννοιολογικά τους όρους και μέσα από μια ενδιαφέρουσα επισκόπηση αναφέρθηκε στους παράγοντες που ενδυναμώνουν και υποθάλπουν τα αισθήματα του θάρρους και του φόβου στο πεδίο των κοινωνικών προκλήσεων διαχρονικά.

Στο τέλος της εκδήλωσης το κοινό ενημερώθηκε σχετικά με το πρόγραμμα των θεματικών κύκλων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η ακαδημαϊκός Χαρ. Τσοκαντή, ο πτέραρχος ε.α. Νικόλαος Νόκας, ο πτέραρχος ε.α. Αντώνιος Δημητρίου, ο πτέραρχος ε.α. Δημήτριος Τζαμτζής, ο αρχιπλοίαρχος ε.α. Αθανάσιος Λυμπέρης, ο στρατηγός ε.α. Χρήστος Τόιλος, ο γραμματέας της Β2ΝΟΔΕ Αθανάσιος Τσιούμας, το μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΘ Άννα Βενιέρη, το μέλος Δ.Σ. ΟΚΠΑ ο Νίκος Οικονομίδης, ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Σπύρου, η πρόεδρος του Συλλόγου «Αγαπώ- Προσφέρω» Αριστέα Τσιάπα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών – Γκιουλμπαξιωτών «Νέα Ροδώνη» Χρήστος Κάζος, η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών κ. Καλλιόπη Δημητράκη, η πρόεδρος του Σωματείου Πνευματικής, Πολιτιστικής και Κοινωνικής Κίνησης Βορείων Προαστίων Μαρία Αραμπάνου και ο κ. Παπακωστάκης ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων Νέας Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet