Τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης
Κοινωνία

Τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης

Τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας επισκέφθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών «Ολυμπία» Νίκου Καρυώτη.

Τον δήμαρχο συνόδευσε ο θεματικός αντιδήμαρχος Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και συμμετείχαν στην εκδήλωση πρότασης ίδρυσης για το Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών «Ολυμπία».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, οι τοπικοί πρώην και νυν υπουργοί, αυτοδιοικητικοί και άλλες προσωπικότητες.

Στην παρέμβαση του ο δήμαρχος Πεντέλης τοποθετήθηκε για το ολυμπιακό ιδεώδες και το μεγάλο εγχείρημα της προώθησης υλοποίησης του Παγκόσμιου Πάρκου Ολυμπιονικών «Ολυμπία» και ευχήθηκε επιτυχία στους σκοπούς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και στον πρόεδρο του Δ.Σ. Νίκο Καρυώτη. Παράλληλα, επέδωσε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιο Κοτζά και πρότεινε την αδελφοποίηση των δύο πόλεων καθόσον, όπως τόνισε, η Πεντέλη είναι η γενέτειρα του Παρθενώνα και η Ολυμπία η γενέτειρα του Ολυμπισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet