Συμπολιτεία: Κοροϊδεύει τους πολίτες για τα Α.Τ. ο κ. Στεργίου
Κοινωνία

Συμπολιτεία: Κοροϊδεύει τους πολίτες για τα Α.Τ. ο κ. Στεργίου

Ότι λέει «ψέματα» και «κοροϊδεύει» τους πολίτες αναφορικά με τα Αστυνομικά Τμήματα στον Δήμο Πεντέλης κατηγορεί τον δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία, απαντώντας σε ανακοίνωση του Δήμου για «μπαγιάτικο» ενδιαφέρον της παράταξης για τα Α.Τ. (Δήμος Πεντέλης: «Μπαγιάτικο» ενδιαφέρον της Συμπολιτείας για τα Α.Τ.).

Η παράταξη σημειώνει ότι ο δήμαρχος Πεντέλης δεν έδωσε μάχη για τα Αστυνομικά Τμήματα της πόλης και τονίζει ότι οι κάτοικοι της Παλαιάς Πεντέλης θα έχουν Αστυνομικό Τμήμα «μόνον αν διατηρηθούν και τα δύο αστυνομικά τμήματα της πόλης».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Λέτε ψέματα για ακόμα μια φορά κε Στεργίου και συνεχίζετε να κοροϊδεύετε τους πολίτες

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στο εξής δεν θα αφήνει αναπάντητα τα ψέματα του κ. Στεργίου, μέσα από το γραφείο Τύπου του που έχει μεταβληθεί σε ένα κανονικό γραφείο προπαγάνδας που, όπως και ο κ. Στεργίου, έχει πάρει διαζύγιο με την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα.

Οι πολίτες καλό είναι να καταλάβουν ότι η παραγωγή ψεύτικων ειδήσεων και γεγονότων, αποτελούν το μοναδικό μέσο «προβολής» του φτωχού «έργου» του κ. Στεργίου στην πόλη.

Για την υπόθεση των αστυνομικών τμημάτων της πόλης, μετά από επικοινωνία που είχαν στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με τους αρμοδίους φορείς, σημειώνουμε:

Ο κ. Στεργίου λέει ψέματα στους κατοίκους της πόλης ότι έδωσε μάχη να διατηρηθεί ένα αστυνομικό τμήμα στον Δήμο. Καμία μάχη δεν έδωσε, απλά ευχαρίστησε ευγενικά το Υπουργείο που δεν έκλεισε και τα δύο αστυνομικά τμήματα της πόλης μας.

Ο κ. Στεργίου λέει ψέμματα στους Μελισσιώτες, διότι στη σύσκεψη που έγινε για το θέμα, υποστήριξε (όπως άλλωστε το αναφέρει και στην ανακοίνωσή του) ότι το ένα αστυνομικό τμήμα της πόλης πρέπει να πάει στην Παλαιά Πεντέλη.

Ο κ. Στεργίου λέει ψέματα στους κατοίκους της Παλαιάς Πεντέλης ότι παλεύει για τη διατήρηση του αστυνομικού τμήματος της περιοχής τους. Αστυνομικό τμήμα οι κάτοικοι της Παλαιάς Πεντέλης θα έχουν μόνο αν διατηρηθούν και τα δύο αστυνομικά τμήματα της πόλης. Αυτή πρέπει να είναι η γραμμή του Δήμου και όχι το ένα αστυνομικό τμήμα του Δήμου να πάει στην Πεντέλη, όπως έλεγε στην αρχική ανακοίνωσή του ο κ. Στεργίου.

Τέλος σε ότι αφορά την «άρνησή» μας για την απόκτηση από τον Δήμο οικήματος, που μόνο στη φαντασία του κ. Στεργίου θα στέγαζε το αστυνομικό τμήμα Παλαιάς Πεντέλης, προκαλούμε τον κ. Στεργίου να δώσει στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα απόκτησης του οικήματος. Αν θυμόμαστε καλά, το πρόγραμμα αυτό θα επιβαρύνει τον Δήμο με ετήσια τοκοχρεολύσια 72.000 ευρώ για 20 χρόνια, με καμία δέσμευση από το υπουργείο ότι θα νοικιάσει τον χώρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet