Τρεις προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στον Δήμο Πεντέλης, μέσω ΑΣΕΠ
Κοινωνία

Τρεις προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στον Δήμο Πεντέλης, μέσω ΑΣΕΠ

Ο Δήμος Πεντέλης ενημερώνει ότι από 7 Ιανουαρίου 2016 έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για 121 θέσεις ΠΕ και ΤΕ στους Δήμους και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που μπορούν να διεκδικήσουν μόνο παλαιοί διοριστέοι ΑΣΕΠ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Προκήρυξη 1Δ/2015 έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1-1-2009 και μετά, καθώς και όσοι έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση – αναπλήρωση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων με απόφαση Τμήματος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και δεν διορίστηκαν μέχρι σήμερα.

Για τον Δήμο Πεντέλης στους οριστικούς πίνακες περιλαμβάνονται οι εξής ειδικότητες:

  • 1 ΠΕ Οικονομικού-Λογιστικού.
  • 1 ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός.
  • 1 ΤΕ 17 Διοικητικού Λογιστικού.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω της επιλογής Online Υπηρεσίες, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει με την πάροδο της 21ης Ιανουαρίου 2016, ημέρα Πέμπτη.

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 26η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τρίτη, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 1Δ/2015 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet