Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης

Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στην ομιλία του επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι:

«Μπροστάρηδες για την επιστροφή σε ένα κράτος αρχών, αξιών, αξιοκρατίας, με διοίκηση δικαίου, παραδείγματος και ανθρωπιάς στην υπηρεσία του πολίτη – δημότη, χαράσουμε ντορό, ίχνος για το ελληνικό σύστημα διοίκησης, οργάνωσης και επικοινωνίας με σεβασμό στην οικονομία της ελληνικής οικογένειας και στη νοικοκυρεμένη διαχείριση. Ας είναι το 2016 αφετηρία για την άλλη Ελλάδα που ονειρευόμαστε χωρίς οικονομικούς επιτηρητές, πλειστηριασμούς, άστεγους, άνεργους, μετανάστες χωρίς ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου με πραγματική δωρεάν υγεία, παιδεία, κοινωνική πρόνοια.

»Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία και επιτυχίες στους στόχους σας τη νέα χρονιά 2016».

Στην κοπή παραβρέθηκαν επίσης ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Κωνσταντίνος Μωραΐτης,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Ζώης και Δημήτρης Μιχαλέλης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης Ιωάννης Ζούνης και η τοπική σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Ειρήνη Βλάχου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet