Στην κοπή πίτας της Ένωσης Γονέων Πεντέλης ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ
Κοινωνία

Στην κοπή πίτας της Ένωσης Γονέων Πεντέλης ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ

Στην κοπή της πίτας της Ένωσης Γονέων Πεντέλης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος και πολλοί εθελοντές – γονείς του Συνδέσμου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είναι χρέος μας να παραδώσουμε στις νέες γενιές ένα καλύτερο περιβάλλον από αυτό που παραλάβαμε. Έχουμε ηθική υποχρέωση να ενημερώνουμε και να ευαισθητοποιούμε τα παιδιά μας, τους μαθητές των σχολείων και αυριανούς πολίτες, σε καινοτόμες περιβαλλοντολογικές δράσεις για να αναλάβουν, στο άμεσο μέλλον, ενεργούς ρόλους στην προστασία και ανάπλαση του περιβάλλοντος. Σε αυτή τη διαδικασία ο ρόλος του Σχολείου είναι κυρίαρχος. Ο ΣΠΑΠ ξεκίνησε εδώ και καιρό τη συνεργασία του με τις σχολικές μονάδες που βρίσκονται στα όρια των Δήμων – μελών του. Με μεγάλη επιτυχία οργανώσαμε Μαθητική Αναδάσωση στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και δεσμευθήκαμε να συνεχίσουμε το έργο αυτό με περισσότερη αισιοδοξία, εντατικότερους ρυθμούς, διεύρυνση και επέκταση συνεργασιών με στόχο δραστηριοποίηση σε νέους τομείς και το 2016.

»Στο πλαίσιο αυτό  διοργανώνουμε νέα Μαθητική Αναδάσωση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή πέριξ του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:00 π.μ., αυτή τη φορά σε συνεργασία και με την Ένωση Γονέων Πεντέλης, τον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ, καθώς και τους Δήμους Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Πεντέλης. Καλούμε λοιπόν, όλα τα σχολεία της περιοχής μας, τους μαθητές, τους γονείς και τους διδάσκοντες να είναι εκεί μαζί μας για να βάλουμε ακόμα ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για την ανάπλαση και αποκατάσταση του Πεντελικού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet