“Μαζέψτε το αλάτι – Σεβαστείτε τους πόρους του Δήμου κ. δήμαρχε”
Κοινωνία

“Μαζέψτε το αλάτι – Σεβαστείτε τους πόρους του Δήμου κ. δήμαρχε”

Να μαζέψει και να αποθηκεύσει το αλάτι που προμηθεύθηκε ο Δήμος Πεντέλης για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων καλεί τον δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη η παράταξη Συμπολιτεία.

Καθώς το αλάτι παραμένει σε σημεία των τριών Δημοτικών Ενοτήτων (σύμφωνα με φωτογραφίες με ημερομηνία 25/2/2016 που αποστέλλει η Συμπολιτεία) η παράταξη κάνει λόγο για έλλειψη προγραμματισμού και ένδειξη οργανωτικής διάλυσης του Δήμου, και καλεί τον δήμαρχο να σεβαστεί τους πόρους του Δήμου, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Το χιόνι δεν ήρθε – Το αλάτι έμεινε στους δρόμους!

Με περισσή αγωνία ο δήμαρχος ανέμενε την εισβολή του χιονιά.

Όλα ήταν στη θέση τους για άλλη μια επικοινωνιακή παράσταση. Όμως  η επιδρομή του χιονιά έμεινε μόνο στη σκιά της επιθυμίας του κ. Στεργίου…

Αλάτι στα Άνω Μελίσσια (25/2/2016)Το αλάτι ξεφορτώθηκε στους δρόμους της Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων και τελικά έμεινε εκεί να υπενθυμίζει τις προσδοκίες του κ. Στεργίου…

Ρωτάμε τη διοίκηση, για πόσο καιρό ακόμα σκοπεύει να έχει το αλάτι στοιβαγμένο σε κοινή θέα;

Ποιος ο λόγος που δεν αποθηκεύεται για να είναι στη διάθεση του Δήμου τον επόμενο χειμώνα; Με τις βροχές λιώνει και του χρόνου θα είμαστε πάλι στην αναζήτηση προμήθειας αλατιού.

Αν δεν είναι έλλειψη προγραμματισμού και ένδειξη της οργανωτικής διάλυσης του Δήμου, τότε φανερώνει τη θέληση της διοίκησης για πάση θυσία εκ νέου αγοράς αλατιού.

Καλή η ρητορεία περί «νοικοκυρέματος», αλλά λίγη σεμνότητα και σεβασμός στους πόρους του Δήμου δεν βλάπτει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet