Σε διαβούλευση η συνέχιση λειτουργίας του ΚΕΠ Άνω Μελισσίων
Κοινωνία

Σε διαβούλευση η συνέχιση λειτουργίας του ΚΕΠ Άνω Μελισσίων

Διαβούλευση για τη συνέχιση ή μη της λειτουργίας του ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) Άνω Μελισσίων διεξάγει ο Δήμος Πεντέλης, σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε ότι το ΚΕΠ 790Π (Παράρτημα Μελισσίων) στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Άνω Μελίσσια επαναλειτούργησε την 12/9/2014 μετά από απόφαση της ηγεσίας του Δήμου Πεντέλης, αλλά και των υπαλλήλων των ΚΕΠ, για συνεχή, καλύτερη, πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που ζητούν τις υπηρεσίες των ΚΕΠ. 

»Από την ηλεκτρονική παρακολούθηση των υποθέσεων που διεκπεραίωσε από 12/9/2014 μέχρι σήμερα συνάγεται το συμπέρασμα ότι είχε χαμηλή επισκεψιμότητα και παραγωγικότητα (δύο υποθέσεις και 10-15 επικυρώσεις γνησίου υπογραφής ημερησίως). Λειτουργεί καθημερινά επί οκτώ ώρες από 7:30 έως 15:30 εκτός Σαββάτου.

»Η αρμόδια Δ/νση του Δήμου Πεντέλης μελέτησε το θέμα και προτείνει ως λύση τη συγχώνευσή του με το Κεντρικό ΚΕΠ790 που στεγάζεται στην οδό Καλαμβόκη 2Α, δίπλα στο δημαρχείο Πεντέλης και συνεπώς την παύση λειτουργίας του».

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Πεντέλης καλεί τους πολίτες, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το θέμα, να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και απόψεις τους επί του θέματος, προκειμένου να προωθηθούν οι διαδικασίες λήψης των σχετικών αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι για διευκρινήσεις και λεπτομέρειες επί του θέματος, μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο υπάλληλο προϊστάμενο της Δ/νσης ΚΕΠ κ. Σ. Αδριανό καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 8105980 ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet