Δήμος Πεντέλης: Ουδεμία απώλεια επιχορηγήσεων για τις παιδικές χαρές
Κοινωνία

Δήμος Πεντέλης: Ουδεμία απώλεια επιχορηγήσεων για τις παιδικές χαρές

«Ουδεμία απώλεια επιχορηγήσεων» για τις παιδικές χαρές του Δήμου Πεντέλης τονίζει η διοίκηση του Δήμου, απαντώντας στη δημοτική παράταξη Συμπολιτεία (Συμπολιτεία: Ακατάλληλες παιδικές χαρές, αδυναμία άντλησης 175.000 ευρώ).

Τα χρήματα για τον σκοπό αυτό είναι κατατεθειμένα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση του Δήμου:

Ουδεμία απώλεια επιχορηγήσεων για τις παιδικές χαρές του Δήμου Πεντέλης
Σε λογαριασμό του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων είναι κατατεθειμένα όλα τα χρήματα για τις παιδικές χαρές του Δήμου Πεντέλης

Προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη, αν δεν γεννά ερωτηματικά, η προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από τη Συμπολιτεία, για την έγκριση του προγράμματος αναβάθμισης παιδικών χαρών του Δήμου Πεντέλης και για την αξιοποίηση της εγκριθείσας χρηματοδότησης.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε έπειτα από σειρά διαβουλεύσεων του αρμόδιου αντιδημάρχου κου Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου συνεπικουρούμενου από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Πεντέλης με τους διευθυντές του Πράσινου Ταμείου και ήταν στα πρώτα 8 επιλεγμένα επί συνόλου 50 για το 2015 και 78 για το 2016.

Δεν απώλεσε κανένα ποσό ο Δήμος, τα χρήματα βρίσκονται κατατεθειμένα και δεσμευμένα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων έπειτα από την υπογραφή της τριμερούς σύμβασης μεταξύ Πράσινου Ταμείου, Δήμου Πεντέλης και Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στις 17/3/2016.

Μεταξύ Δήμου και αναδόχου έπειτα από ανοικτό διαγωνισμό υπεγράφη η υπ αριθμ. πρωτ. 8146/5-5-2016 σύμβαση, για ποσό 166.599,81 ευρώ.

Συνιστούμε στην Συμπολιτεία να ελέγχει τις πηγές πληροφόρησης της και να είναι ήσυχη ότι η διοίκηση και οι υπηρεσίες του Δήμου αξιοποιούν πλήρως τους δημόσιους πόρους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet