Τη διαφθορά ως εχθρό της Δημοκρατίας ανέλυσε ο Γ. Πανούσης
Κοινωνία

Τη διαφθορά ως εχθρό της Δημοκρατίας ανέλυσε ο Γ. Πανούσης

Η 4η θεματική διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων. Το θέμα της διάλεξης ήταν «Η Διαφθορά ως εχθρός της Δημοκρατίας» με ομιλητή τον καθηγητή Εγκληματολογίας στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννη Πανούση, πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Θράκης και τέως αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, υπό την αιγίδα του οποίου συστάθηκε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, το Πανεπιστήμιο, χαιρέτησε την εκδήλωση λέγοντας ότι, «η πλήρης απαξίωση ηθικά και υλικά της Αυτοδιοίκησης είναι αποτέλεσμα της ουσιαστικής και φημολογούμενης διαφθοράς, μέσα στην οποία φέρεται αυτή να λειτούργησε τις προηγούμενες δεκαετίες».

Την επιμέλεια και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η θεματική αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα, την οποία ο δήμαρχος συνεχάρη για την άριστη οργάνωση των εκδηλώσεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου και η οποία στη σύντομη παρέμβασή της έκανε μικρό απολογισμό της μέχρι τώρα λειτουργίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Πεντέλης.

Τη διάλεξη παρακολούθησαν επίσης οι καθηγητές Νίκος Κόλλιας και Ιωάννης Τσιτσιμπής, η πολιτευτής Ζωή Ράπτη, η πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. Αργυρώ Ζέρβα, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος, ο δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων Ιωάννης Πισιμίσης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Νέας Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης, οι τοπικές σύμβουλοι Μελισσίων Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και Ειρήνη Βλάχου, ο διοικητής του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου – Αλεξάνδρα» Δημήτρης Βεζυράκης, ο πρώην τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης Αντώνης Καβουρίδης, το μέλος του ΕΤΑΠ- ΜΜΕ Δημοσιογράφων Ευάγγελος Σπύρου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Νικόλαος Καμπέρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λαλητάδων Βασίλης Ζευγώλης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέα Ροδώνη Χρήστος Κάζος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μελισσίων Γιάννης Καλαϊτζίδης, η εκπρόσωπος της Πνευματικής Κίνησης Βορείων Προαστίων Βιβή Μπάγιου  και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet