Σύσκεψη για τη λειτουργία του νέου σχολικού συγκροτήματος στο Ο.Τ. 122
Κοινωνία

Σύσκεψη για τη λειτουργία του νέου σχολικού συγκροτήματος στο Ο.Τ. 122

Η 2η σύσκεψη των συναρμόδιων φορέων κατασκευής και λειτουργίας του νέου σχολικού συγκροτήματος στο Ο.Τ. 122 στην Καλλιθέα Πεντέλης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016, μετά από πρόσκληση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Σύσκεψη για τη λειτουργία του νέου σχολικού συγκροτήματος στο Ο.Τ. 122 της περιοχής Καλλιθέας ΠεντέληςΣτη σύσκεψη συζητήθηκαν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα εξής θέματα:

  • Η αποπεράτωση των εργασιών κατασκευής του συγκροτήματος. Ημερομηνία παράδοσης του έργου η 30η Ιουνίου 2016.
  • Η ολοκλήρωση των εργασιών του οδικού δικτύου γύρω από το Ο.Τ. 122.
  • Τα όρια των σχολικών μονάδων και η πρόοδος των εγγραφών.
  • Η στελέχωση του νέου σχολείου και η εξασφάλιση εξοπλισμού και υλικών.
  • Η ολοκλήρωση κατασκευής του γυμναστηρίου.
  • Η διοργάνωση της ημέρας των εγκαινίων (4 Σεπτεμβρίου 2016).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Υποδομών, Διοικητικής Υποστήριξης, Καθαριότητας και Πρασίνου Αναστάσιος Χριστίδης, ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος-Πολεοδομίας και Λειτουργιών Πόλης Ιωάννης Ξανθάκος, ο τμηματάρχης Συμπράξεων Δημοσίου-Ιδιωτικού Τομέα Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Ιωάννης Τζώρτζης, ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας Ιωάννης Ζιάραγκας, από την Τεχνική Εταιρεία ΑΤΕΣΕ Α.Ε. ο κ. Ιωάννης Τσαραμπάρης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Καλλισιακού Πέτρος Καρελάς και η αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Καλλισιακού Βίκυ Στεργίου.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Βασίλης Σαμέλης

    Η δομή και η λειτουργία της τοπ. αυτοδιοίκησης στο δήμο Πεντέλης είναι άριστη χάριν της αριστοτεχνικής διοίκησης του Δήμου και του αυτοδιοικητικού ταλέντου του Δημάρχου.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet